ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πετράλωνα: Ο 17χρονος αναγνώρισε τους βιαστές του

Πετράλωνα: Ο 17χρονος αναγνώρισε τους βιαστές του

Σύμφωνα με την καταγγελία του 17χρονου, 17 άτομα τον είχαν βιάσει στο σπίτι της οικογένειας του στα Πετράλωνα. Ο ανήλικος αναφέρει ότι έχουν κακοποιηθεί κι άλλα παιδιά στα «πάρτι» του πατέρα.

Τα ονόματα 17 ατόμων έδωσε στην αστυνομία ο 17χρονος που βιάστηκε από τον πατέρα του στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των παιδιών της οικογένειας, ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι στα οποία ο ίδιος μαζί με άλλους βίαζε τον ανήλικο γιο του, ενώ η μητέρα τα γνώριζε όλα.

Η έρευνα για τη φρίκη που ζούσαν τα τρία παιδιά στα χέρια των γονιών τους φέρνει στο φως νέα ανατριχιαστικά στοιχεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προκύπτει ότι συνεργάτες και φίλοι του πατέρα, καθώς και ο θείος, αδερφός του πατέρα, είναι στη λίστα των ατόμων που βίασαν το παιδί. Ο 17χρονος περιέγραψε βιασμούς και στο σπίτι του θείου του, ο οποίος έχει κόρες.

Η 22χρονη αδερφή του κατήγγειλε επίσης σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της με τη μητέρα όχι μόνο να είναι παρούσα και να τα ξέρει όλα, αλλά να τα λέει και στη γειτονιά.

Οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2012 όταν το αγόρι ήταν μόλις 7 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι γονείς κυκλοφορούσαν γυμνοί μέσα στο σπίτι, φιλούσαν τα παιδιά στο στόμα και προέβαιναν σε ερωτικές πράξεις με ανοιχτές τις πόρτες.

Επίσης, πριν ακόμα κάνουν παιδιά ήταν υποστηρικτές της «φιλοσοφίας» ανταλλαγής συντρόφων.

Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017 αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια για να μπουν στη φυλακή οι γονείς - τέρατα. Ο 17χρονος, μάλιστα, είχε καταγγείλει ότι οι βιασμοί του έχουν βιντεοσκοπηθεί, ενώ σε έναν από αυτούς ήταν μπροστά η μητέρα.

Όσον αφορά στον πατέρα, είναι 50 ετών και γνωστός επιχειρηματίας στα Πετράλωνα που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων. Έχει δικό του μαγαζί με αρκετούς υπαλλήλους, κάποιοι από τους οποίους φέρεται να συμμετείχαν στα «πάρτι» βιασμών.

Ο ίδιος αρνείται τις πράξεις του λέγοντας ότι τα παιδιά επηρεάστηκαν από τον άνθρωπο που έσωσε τα παιδιά, τον οποίο και μήνυσε.

Το επίσης σοκαριστικό είναι ότι κι άλλα παιδιά κακοποιούνταν σε αυτά τα πάρτι. Όπως είπε στις αρχές ο 17χρονος, τα πάρτι πολλές φορές γίνονταν στο σπίτι του θείου και πριν κακοποιηθεί ο ίδιος, κακοποιούσαν άλλα παιδιά και τα βιντεοσκοπούσαν.

Πώς έμαθε τους βιασμούς των παιδιών ο άνθρωπος που βοήθησε

Ο άνθρωπος που αντιλήφθηκε την απόλυτη φρίκη που βίωναν τα παιδιά και φιλοξενεί το 17χρονο σήμερα αγόρι μίλησε για πρώτη φορά, στην εκπομπή του OPEN, «Ανοιχτή Επικοινωνία», κάνοντας γνωστό πώς γνωρίστηκαν. Χαρακτηριστικά ο άνθρωπος αυτός ανέφερε: «Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν 9 στα 10».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αυτό έγινε το καλοκαίρι του 2015. Τότε είναι που αρχίζει ουσιαστικά η επαφή που είχαμε με τα αδέλφια και μιλούσαμε περισσότερο. Περίπου έναν χρόνο πιο πριν, η μεγάλη αδελφή με τον αδελφό της, περνούσαν από το καφέ μιας φίλης μου στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια, πρώτη, πριν από εμένα είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί είχε αντικοινωνικότητα και επιθετικότητα και από την άλλη ο γιος μια ακραία φοβικότητα και μια διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του.

Κατά τα τέλη του καλοκαιριού του ’15, αρχές του φθινοπώρου, ήρθαμε σε μια πιο κοντινή σχέση με την μητέρα, επί της ουσίας εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ. Είχε μια περίεργη συμπεριφορά γι’ αυτό που συνέβαινε στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της ανέφερε ακραία αρνητικά ζητήματα. Πριν από αυτό, πριν από ένα έτος, περιφερόταν στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπινε φάρμακα, ότι κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο και βεβαίως η αντίδραση της μητέρας σε ένα τέτοιο παιδί, ήταν να περιφέρεται στην γειτονιά, να πηγαίνει από φαρμακείο σε φαρμακείο, από καφέ σε καφέ, όπως και στην εν λόγω φίλη και να λέει ότι “του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω, γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια».

«Βλέποντας την κατάσταση των παιδιών και με βάση όσα αρχικά έλεγε η μητέρα κατά του πατέρα, προτείναμε τόσο εγώ όσο και η φίλη να βοηθήσουμε την οικογένεια και τα παιδιά. Να αναλάβουμε τα δύο πρώτα παιδιά, την μεγάλη κόρη, την ενήλικη πλέον και τον δεύτερο γιο στα μαθήματα, όπου μπορεί ο καθένας μας και βεβαίως να βοηθηθεί και η μητέρα στον βαθμό που ήταν δυνατό.

Όταν μπήκα Γενάρη του ’16 στο σπίτι αυτό γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, το πρώτο το οποίο κλήθηκα να κάνω από την συνείδησή μου, ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο. Ένας σκουπιδότοπος με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα. Τα δόντια του ήταν κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα, γεμάτα πύον. Με τις κινήσεις αυτές που σας είπα, παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, στα παιδιά, έχουμε και μια μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της».

Σχετικές ειδήσεις