ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δύο συλλήψεις για ληστείες στη Νέα Φιλαδέλφεια – Στο νοσοκομείο τρία θύματα της επικίνδυνης σπείρας

Δύο συλλήψεις για ληστείες στη Νέα Φιλαδέλφεια – Στο νοσοκομείο τρία θύματα της επικίνδυνης σπείρας

Ο φόβος και ο τρόμος γυναικών που κυκλοφορούσαν πεζές σε δρόμους στην περιοχή Απομάχων της Ν. Φιλαδέλφειας είχε γίνει η συμμορία που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, τρία από τα μέλη της επικίνδυνης σπείρας χτυπούν με απίστευτη αγριότητα σε 52χρονη γυναίκα, της αρπάζουν την τσάντα την ρίχνουν στο έδαφος και εξαφανίζονται.

Το θύμα από την πτώση υπέστη κάταγμα στο γόνατο και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Στις 25 Μαΐου, το μεσημέρι στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, οι δράστες άρπαξαν την τσάντα και την χρυσή αλυσίδα από το λαιμό 83χρονης γυναίκας.

Την έσυραν στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου παραμένει για νοσηλεία.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας στην οδό Φλέμινγκ αφαίρεσαν από το λαιμό την αλυσίδα 63χρονης γυναίκας. Την έριξαν στο δρόμο, χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, υπέστη αιμάτωμα και υποβλήθηκε σε παρακέντηση στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Στις 26 Μαΐου, λήστεψαν 60χρονη έξω από το κοιμητήριο στο Κόκκινο Μύλο. Χρησιμοποιώντας βία της άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα από το λαιμό.

Δύο ημέρες αργότερα, ο 24χρονος και ο 15χρονος συνεργός του, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ και συνελήφθησαν καθώς αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους, ενώ ταυτοποιήθηκαν και από οπτικό υλικό που είχε καταγράψει τις κινήσεις τους.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Πιο απλό το σύστημα από την Τράπεζα Θεμάτων - Διασφαλισμένη η διαδικασία

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Απαλλαγή για 2 καταγγελίες ζητά η εισαγγελέας - Παραγραφή για δύο περιπτώσεις

Τα Χανιά υποδέχονται το Λείψανο της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας