ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τη δολοφονία - Το ανθρωποκτονιών εξετάζει αν πρόκειται για Serial Killer

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τη δολοφονία - Το ανθρωποκτονιών εξετάζει αν πρόκειται για Serial Killer

Θεσσαλονίκη: O τρόπος που κινήθηκε ο 29χρονος αποκαλύπτει μια απίστευτη αγριότητα.

Ακομα και το ενδεχόμενο ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης να είναι serial killer εξετάζει η αστυνομία μετά τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος για το παρελθόν του αλλά και για τον τρόπο που έδρασε πριν λίγες ώρες. Χτύπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το 63χρονο θύμα μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια εμπότισε ένα σφουγγάρι με το αίμα του 63χρονου και έγραψε στον τοίχο «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉΣ 1». Προφανώς η λέξη αλλά και ο αριθμός που έγραψε δεν περνούν καθόλου απαρατήρητα στη αστυνομία η οποία ερευνά ακόμα και το ενδεχόμενο ο 29χρονος να σχεδίαζε κι άλλα «χτυπήματα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 29χρονος είναι γνώριμος των αρχών καθώς πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί ξανά στην αστυνομία υποστηρίζοντας ότι διέπραξε άλλους δύο φόνους αυτή τη φορά αλλοδαπών που προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Η αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα όμως τα στοιχεία δεν οδηγούν - τουλάχιστον μέχρι τώρα - σε μια τέτοια κατεύθυνση.

Από την άλλη βέβαια ο τρόπος που κινήθηκε ο 29χρονος αποκαλύπτει μια απίστευτη αγριότητα. Αυτό οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: Ή το έχει ξανακάνει ή ήταν σε αμοκ.

Ο δράστης αφού δολοφόνησε το θύμα άφησε καρφωμένο πάνω στο σώμα του το μαχαίρι ενώ οι αστυνομικοι αλλά και η ιατροδικαστης που έφτασαν στο σημείο αντίκρυσαν ένα φρικιαστικό θέαμα.

Η δολοφονία έγινε γνωστή από τον ίδιο τον δράστη ο οποίος λίγο μετά τις 07:00 το πρωί παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, ομολόγησε τη πράξη του και στη συνέχεια υπέδειξε και τον τόπο του εγκλήματος.

Ο 29χρονος έδρασε με απίστευτο μένος με τις αρχές να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να γνωρίζονταν και να μην συναντήθηκαν πρώτη φορά τυχαία στις 04:00 το πρωί σε ένα παγκάκι στην περιοχή του νέου Σιδηροδρομικου Σταθμού. Όταν ο δράστης ρωτήθηκε τι πήγε να κάνει στο σπίτι του θύματος στις 4 το πρωί, απάντησε πως πήγε για να κάνει κάποιες εργασίες και πως ξαφνικά δέχθηκε πρώτος επίθεση από τον 63χρονο ο οποίος μάλιστα - όπως ο δράστης ισχυρίζεται - επιχείρησε να τον βιάσει.

Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενώ ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.