ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν από 83χρονη τσάντα που περιείχε πάνω από 16.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν από 83χρονη τσάντα που περιείχε πάνω από 16.000 ευρώ
Eurokinissi

Τσάντα με 16.075 ευρώ άρπαξαν τρεις δράστες από ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη

Τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 16.075 ευρώ αφαίρεσαν από 83χρονη τρία άτομα, με τη χρήση σωματικής βίας, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 στην περιοχή της Καλαμαριάς και μετά την εξιχνίασή του από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά των τριών ημεδαπών, ηλικίας 31, 34 και 27 ετών.

Εξιχνιάστηκαν επίσης τρεις περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής και μία διάρρηξη καταστήματος. Πρόκειται για την υπόθεση 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις, τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2022, στο κέντρο της πόλης, διέρρηξε τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους κοσμήματα αξίας 5.900 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών. Ο δράστης βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος για διακεκριμένες κλοπές που αφορούν σε διαρρήξεις οχημάτων.

Επίσης, εξιχνιάστηκε διάρρηξη καταστήματος στην περιοχή του Ευόσμου τον Μάιο του 2022. Δράστης ήταν 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες για όλες τις παραπάνω υποθέσεις θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ