ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, ήμουν μεθυσμένος» - Τι είπε ο 74χρονος

Άγιος Παντελεήμονας: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, ήμουν μεθυσμένος» - Τι είπε ο 74χρονος

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα έρχονται στη δημοσιότητα

Το αλκοόλ, όπως υποστήριξε ο 74χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα, τον οδήγησε στη δολοφονία του 50χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής, 1 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο 74χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 50χρονο όμως είχε πιει πολύ. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, ήμουν μεθυσμένος και τον πυροβόλησα», φέρεται να είπε.

Ο 74χρονος φέρεται να είχε καλές σχέσεις με τον 50χρονο και τη σύζυγό του, αφού λίγη ώρα πριν τη δολοφονία διασκέδαζαν μαζί. Μετά τη γιορτή γύρισαν στην πολυκατοικία.

Μέσα στη νύχτα, ο 74χρονος σε κατάσταση μέθης, πήρε ένα όπλο και πήγε έξω από το διαμέρισμα του ζευγαριού. Χτύπησε το κουδούνι, όπως αναφέρει το MEGA, άρχισε να φωνάζει ότι δεν νιώθει καλά, γιατί κάτι του έριξαν στο ποτό. Όταν ο 50χρονος του άνοιξε την πόρτα, ο δράστης τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί στη σύζυγο του θύματος, φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Εκείνη, επιχείρησε να του πάρει το όπλο με αποτέλεσμα ο 74χρονος να την πυροβολήσει και να την τραυματίσει στην παλάμη και στον ώμο.

Άγιος Παντελεήμονας: «Άκουσα 4-5 πυροβολισμούς»

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί η περιγραφή ενός γείτονα της οικογένειας ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς αλλά και τις φωνές και τα ουρλιαχτά που ακολούθησαν του μακελειού.

Ο ίδιος θυμάται 4-5 πυροβολισμούς καθώς και φωνές που παρέπεμπαν σε άγριο καβγά ο οποίος εξελισσόταν στο διαμέρισμα της οδού Μύρων.

«Έγινε τα μεσάνυχτα, κατά τις 2:30 η ώρα. Άκουσα θορύβους, ουρλιαχτά, ανθρώπους να ζητάνε βοήθεια και φασαρία. Πυροβολισμούς και χτυπήματα μέσα στο σπίτι. Επειδή ήταν ανακατεμένοι με τα χτυπήματα, με τους θορύβους μέσα, αλλά σίγουρα πρέπει να ήταν 4-5 πυροβολισμοί. Απ’ ότι είπαν, το πάρτι δεν είχε αρχίσει από το σπίτι. Είχε αρχίσει από το μαγαζί έξω, συνεχίστηκε στο σπίτι και μετά προσήλθε και ο κύριος που ήταν ήδη καλεσμένος στο μαγαζί και πέρασε από το σπίτι. Τώρα, του άνοιξαν; Οικειοθελώς; Δεν ξέρω», είπε ο κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα.