ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: Σκότωσε τον 50χρονο μπροστά στα παιδιά του γιατί του «έριξε κάτι στο ποτό»

Άγιος Παντελεήμονας: Σκότωσε τον 50χρονο μπροστά στα παιδιά του γιατί του «έριξε κάτι στο ποτό»
Intime news

Άγιος Παντελεήμονας: Για ασήμαντη αφορμή δολοφόνησε ο 74χρονος τον 50χρονο Γεωργιανό μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών του που ούρλιαζαν για βοήθεια

Σοκ προκάλει η άγρια δολοφονία του 50χρονου Γεωργιανού μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά ηλικιωμένου, μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι στην οδό Μηρών. Λίγο νωρίτερα ο δράστης και η οικογένεια του θύματος είχαν βγει έξω και γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της 12χρονης κόρης της οικογένειας.

Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους, ο 74χρονος επειδή νόμιζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό, πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού και χτύπησε σε κατάσταση αμόκ το κουδούνι του διαμερίσματος που έμενε η οικογένεια.

Άρχισε να διαπληκτίζεται με τον 50χρονο, όταν ξαφνικά έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγο του φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά ηλικίας 11, 12 και 14 ετών.

Η 45χρονη στην προσπάθεια της να σταματήσει τον δράστη τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» οπού και νοσηλεύεται, εκτός ελέγχου.

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, όπου κρατείται. Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

«Ακούγαμε ουρλιαχτά - ''Σκοτώνουν τον πατέρα μου''»

Αυτόπτης μάρτυρας περίεγραψε το εφιαλτικό σκηνικό στις δημοσιογραφικές κάμερες:

«Ακούστηκαν ουρλιαχτά παιδιών και μιας γυναίκας και μετά αρκετοί πυροβολισμοί. Στη συνέχεια βγήκαν στο δρόμο τρία κοριτσάκια που έλεγαν ότι ο κύριος αυτός ήταν οικογενειακός φίλος και ήταν μαζί τους σε μια γιορτή και γύρισαν να συνεχίσουν το πάρτι στο σπίτι. Αυτός ο κύριος χτύπαγε το κουδούνι και ζητούσε τον λόγο τι του έβαλαν στο ποτό του και κάτι τέτοια».

Ένω ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε μια νεαρή κοπέλα να φωνάζει «σκοτώνουν τον πατέρα μου».

Σχετικές ειδήσεις