ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου», φώναζε η κόρη του νεκρού 50χρονου

Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου», φώναζε η κόρη του νεκρού 50χρονου

Ένας νεκρός και μια τραυματίας είναι ο απολογισμός επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συναγερμός σήμανε από στον Άγιο Παντελεήμονα έπειτα από δολοφονία Γεωργιανού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με το OPEN, ένας 74χρονος μαζί με ένα ζευγάρι διασκέδαζαν όλοι μαζί όταν ξαφνικά, ο 74χρονος άνδρας έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού στον Άγιο Παντελεήμονα, για να τους πυροβολήσει.

Ο 50χρονος άνδρας Γεωργιανής καταγωγής κατέληξε, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι η δολοφονία σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του άτυχου άνδρα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τα δύο παιδιά ήταν ηλικίας 12 και 11 ετών.

«Το βράδυ του Σαββάτου, στις 02:30 ακούστηκαν πυροβολισμοί. Βγήκε μία κοπέλα στο μπαλκόνι η οποία φώναζε "βοήθεια-βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου". Μάλλον έκαναν γενέθλια στο σπίτι», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στην τηλεόραση του OPEN.

Πληροφορίες του Open αναφέρουν ότι ο 74χρονος πυροβόλησε τον Γεωργιανό με 9αρι πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία.

Στυγνή δολοφονίας στον Πειραιά

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή, σε διάστημα λίγων ημερών καθώς πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε μία στυγερή δολοφονία στον Πειραιά με θύμα έναν 39χρονο υπάλληλο που εργαζόταν σε πάρκινγκ και δράστη έναν 68χρονο ηλικιωμένο ο οποίος τον πυροβόλησε με καραμπίνα.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο του Newsbomb.gr από τη στιγμή της εκτέλεσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πρόκειται για έναν πατέρα τριων παιδιών, αλβανικής καταγωγής, με τους συναδέλφους του να μιλούν για ένα ήσυχο και καλό παιδί.

Όπως έγινε γνωστό πριν το αιματηρό περιστατικό υπήρξε διαπληκτιμός μεταξύ των δύο ανδρών σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ, με τον ηλικιωμένο που έμενε στην περιοχή να διαμαρτύρεται για τον θόρυβο.

Έπειτα ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και έπειτα, εν ψυχρώ, πυροβόλησε τον 39χρονο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πυροβόλησε μια φορά και έπειτα ο 68χρονος άνοιξε ξανά πυρ για να αποτελειώσει το θύμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live» ο άτυχος 39χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι διατρέχει κίνδυνο επικοινώνησε με έναν συνάδελφο του και του είπε «Κώστα τρέξε», λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από τα σκάγια της καραμπίνας του 68χρονου.

Το θύμα διακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε ό,τι αφορά τον ηλικιωμένο, αναφέρεται πως είχε δημιουργήσει πρόβλημα και με μία άλλη γυναίκα που έμενε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας τους καθώς όπως έλεγε έκανε θόρυβο το air-condition του σπιτιού της.

Η στιγμή της σύλληψης του 68χρονου

Οι αστυνομικοί έφτασαν κάτω από τα σπίτι του 68χρονου αλλά για λίγα λεπτά εκείνος αρνείται να παραδοθεί.

Στο βίντεο ντοκουμένο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA και η εκπομπή «Live News», καταγράφεται η στιγμή που ο ηλικιωμένος βγαίνει από το σπίτι του με την καραμπίνα στα χέρια και έπειτα η ΕΛΑΣ τον συλαμβάνει.

«Κατέβηκε από την πολυκατοικία και πέρασε με την καραμπίνα επ’ ώμου. Αυτό που προλάβαμε να δούμε ήταν τον δεύτερο πυροβολισμό από την αντανάκλαση της τζαμαρίας και γύρισε στο σπίτι σαν να μην έγινε τίποτα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στην εκπομπή «Live News».

Σχετικές ειδήσεις