ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: Σε σοκ η γειτονιά από τη δολοφονία του 50χρονου - Στον εισαγγελέα ο 74χρονος

Άγιος Παντελεήμονας: Σε σοκ η γειτονιά από τη δολοφονία του 50χρονου - Στον εισαγγελέα ο 74χρονος

Πώς έγινε η φρικτή δολοφονία του 50χρονου από τον 74χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα 

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος άνδρας πυροβόλησε τον επί 10 χρόνια 50χρονο φίλο του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του θύματος.

Όλα έγιναν ξημερώματα Κυριακής. Ο 50χρονος γιόρταζε με τη γυναίκα του και οικογενειακούς τους φίλους τα γενέθλια της 12χρονης κόρης τους σε μαγαζί του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί ήταν και ο 74χρονος δολοφόνος.

Το ζευγάρι με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν σπίτι τους στην οδό Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο 74χρονος χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος του ζευγαριού. Υπο την επήρεια αλκοόλ, άρχισε ξαφνικά να λογομαχεί με τον 50χρονο, κρατώντας όπλο στο χέρι και φωνάζοντας ότι κατι του εβαλαν στο ποτό, ευθύς αμέσως άρχισε να πυροβολεί τον άτυχο άνδρα μπροστά στα ματια της ανήλικης κόρης του. Αμέσως επικράτησε πανικός.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε και τη γυναίκα του 50χρονου τραυματίζοντάς την. Το 12χρονο κορίτσι βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε απεγνωσμένα για βοήθεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 74χρονο, ενώ η γρήγορη έλευσή τους στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα γλίτωσε πιθανόν και άλλα θύματα. Η μητέρα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς τραυματισμένη στην ωμοπλάτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Άγιος Παντελεήμονας: Γνώριμος των Αρχών ο 74χρονος

Γνώριμος των Αρχών είναι ο 74χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα και τον τραυματισμό μιας ακόμη γυναίκας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 74χρονος είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για κλοπή, εγκληματική οργάνωση και οπλοχρησία, κατά τα έτη 2009, 2013 και 2021.

Συγκεκριμένα ο 74χρονος σήμερα είχε συλληφθεί:

  • στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 από το Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού για κλοπή, εγκληματική οργάνωση και για τον νόμο περί όπλων
  • στις 28 Αυγούστου 2013 από την Ασφάλεια Αττικής για τον νόμο περί όπλων, κλοπή και ληστεία
  • στις 8 Φεβρουαρίου 2021 από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για νόμο περί όπλων, κλοπή και ληστεία