ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φως στο Τούνελ: Πατέρας εξαφανισμένου - «Ήταν μάρτυρας σε ένα σοβαρό επεισόδιο που τον φόβισε»

fos
MEGA

Φως στο Τούνελ: Δισεπίλυτος γρίφος η εξαφάνιση του νεαρού γεωπόνου μέσα στο πλήθος του κυριακάτικου παζαριού στον Ελαιώνα και μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Ο πατέρας του Θάνου Χαρικιόπουλου του 27χρονου γεωπόνου που εξαφανίστηκε στο παζάρι του Ελαιώνα Αττικής, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου μιλάει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο Τούνελ για την τελευταία φορά που είδε το παιδί του.

«Βρισκόμαστε εδώ που είναι η πάροδος της Αγίας Άννης. Ήταν η ώρα 11 παρά τέταρτο το πρωί και ο δρόμος ήταν γεμάτος από κόσμο. Το τσαντάκι αυτό που κρατάω είναι δικό του. Μου το πέρασε στο λαιμό, μου είπε ”σε αγαπώ” κι έφυγε. Μέχρι να φτάσω προς τα εκεί που έτρεξε, είχε εξαφανιστεί».

Όπως αναφέρει ο πατέρας του αγνοούμενου, προσπάθησε να τον εντοπίσει, κάνοντας βόλτα εκεί γύρω με το μηχανάκι και ρωτώντας τους περαστικούς.

Έψαξε την περιοχή, με την ελπίδα να τον εντοπίσει αλλά δεν κατάφερε να τον βρει.

«Κανείς να μην περάσει, όσα περνάμε εμείς. Δεν έχω ύπνο, όλο αυτό σκέφτομαι. Πού να’ναι, πού να ζει;», καταλήγει ο πατέρας του.

Ο Θάνος Χαρικιόπουλος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μια μαύρη φόρμα, παπούτσια αθλητικά και από πάνω ένα αντιανεμικό μπουφάν λεπτό.

Ο απόφοιτος Γεωπονικής ζούσε στην Θεσσαλονίκη όπου εργαζόταν ως ντελιβεράς.

Ο πατέρας μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για όσα συνέβησαν εκεί λίγες μέρες πριν που τον είχαν τρομοκρατήσει.

«Φοβόταν ότι κάποιος θα τον σκοτώσει. Ήταν μάρτυρας σε ένα επεισόδιο και τον είχε τρομοκρατήσει. Βρισκόταν μαζί με έναν συνάδελφο του ντελιβερά από παλιότερα και πίσω τους ένας οδηγός ταξί. Ο ταξιτζής χτύπησε τον φίλο του και τον έριξε στο έδαφος», αναφέρει μεταφέροντας τα όσα του είχε πει ο γιος του.

«Ποιος μπαίνει στο instagram με τους κωδικούς του;»

«Φίλος και συμφοιτητής του με ειδοποίησε ότι πριν λίγες μέρες ήταν ενεργό το instagram που έχει. Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος».

Σημαντική μαρτυρία από τα ΚΤΕΛ Κηφισού για την εξαφάνισή

Ακτίδα ελπίδας έδωσαν μαρτυρίες ανθρώπων οδήγησαν την ομάδα αναζήτησης της εκπομπής του «Τούνελ» απόψε στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, όπου ένας κύριος φαίνεται να αναγνώρισε τον Θάνο Χαρικιόπουλο.

«Μάλλον μου φαίνεται ότι τον εξυπηρετήσαμε μία από αυτές τις ημέρες. Περιφερόταν εκείνη την ημέρα στα ΚΤΕΛ. Ήταν ταλαιπωρημένος και φορούσε διαφορετικά ρούχα από αυτά που μου δείχνετε ( στην φωτογραφία)».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Χαρικιόπουλος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μια μαύρη φόρμα, παπούτσια αθλητικά και από πάνω ένα αντιανεμικό μπουφάν λεπτό.