ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκίδα: «Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μου σε πάρτι», λέει ο πατέρας της δολοφόνου

Χαλκίδα: «Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μου σε πάρτι», λέει ο πατέρας της δολοφόνου

Μια νέα διάσταση, εφόσον ευσταθούν τα λεγόμενά του, δίνει ο πατέρας της 39χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 43χρονο στη Χαλκίδα.

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας της 39χρονης, που σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα στη Χαλκίδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Οι γονείς της δράστιδος είναι καταρρακωμένοι και δηλώνουν ότι δεν περίμεναν ποτέ από εκείνη να σκοτώσει κάποιον.

Όπως είπαν, η 39χρονη τους ζήτησε συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί, ενώ τους εξομολογήθηκε ότι έφυγε από πάνω της μια πίεση τριών ετών, γιατί άκουγε ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε και πρόσθεσε:

H 39χρονη ζήτησε από από τους γονείς της συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Ο ρεπόρτερ του STAR Βαγγέλης Γκούμας τον ρώτησε ξανά, επισημαίνοντας ότι αυτό που λέει είναι πολύ σοβαρό, και αναφέρεται σε έναν άνθρωπο ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια της κόρης του. Ο πατέρας απάντησε ότι τα ίδια θα πει και στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης κατηγορούμενης, η κόρη του και ο γαμπρός του παρά τα προβλήματα που φέρονται να αντιμετώπιζαν, δεν ήθελαν να πάρουν διαζύγιο. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, το θύμα και ο γαμπρός του φέρονται να είχαν κόψει τις φιλικές επαφές.

Ο πατέρας της 39χρονης επέμεινε ότι η κόρη του αγαπούσε τον σύζυγό της, όπως κι εκείνος και ότι δεν είχε δείξει ότι μπορεί να κάνει μια τόσο αποτρόπαια πράξη.

«Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», είπε ο πατέρας της 39χρονης.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 39χρονης το μόνο που είπε είναι ότι θα σταθεί στο πλευρό της κόρης της και της οικογένειάς της.

Δείτε τη συνέντευξη:

Όπως αποκάλυψε επίσης το STAR, η 39χρονη σκότωσε το θύμα με δύο μαχαίρια, ενώ τον αιφνιδίασε κρυμμένη πίσω από έναν θάμνο. Παραδέχθηκε δε το έγκλημα μόλις κατέφθασαν οι αστυνομικοί.

«Αν δεν σε έχω δεν θα σε έχει καμία» - Η εμμονή της 39χρονης που όπλισε το χέρι της

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Αθανάσιος Τάρτης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» εξηγώντας τα γεγονότα του άγριου φονικού.

Όπως δήλωσε ο κ. Τάρτης, ο οποίος είναι και φίλος της οικογένειας του θύματος, οι παρενοχλήσεις από την 39χρονη δολοφόνο ξεκίνησαν στο τελος του 2021, αρχές του 2022, λίγο μετά τον γάμο του θύματος με την σύζυγό του.

«Τέλος του 2021, αρχές του 2022 ήρθε στο δικό μου γραφείο το σημερινό θύμα προσπαθώντας να βρει λύση στις απειλές που δεχόταν από την σημερινή δράστιδα. Εγώ ο ίδιος είδα στο κινητό του θύματος που του είχε στείλει μήνυμα και του έλεγε: "αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία"».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η οικογένεια της 39χρονης είχε ενημερωθεί για την παρενόχληση που δεχόταν ο 43χρονος από εκείνη.

«Για την παρενόχληση αυτή ήταν ενήμερη η γυναίκα του θύματος και μετά από δική μου συμβουλή ενημερώθηκε και ο κολλητός φίλος του θύματος και σύζυγος της νυν δράστιδος. Η παρενόχληση ήταν ερωτικού περιεχομένου».

Και συμπλήρωσε: «Μετά από παρέμβαση του συζύγου της και φίλου του θύματος στο παρελθόν σταμάτησε τις παρενοχλήσεις. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών ψυχράνθηκαν για λίγο καιρό, γύρω στο 6μηνο. Όμως μετά ομαλοποιήθηκαν οι σχέσεις τους. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν καθόλου σχέσεις μεταξύ τους».

Σύμφωνα με την γυναίκα του θύματος, όπως είπε ο κ. Τάρτης, από τότε μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία άλλου είδους επαφή ή παρενόχληση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου ανέφερε επίσης πως ο πατέρας της δράστιδος διαψεύδει πως υπήρχε σχέση μεταξύ του θύματος και της δολοφόνου του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, το θύμα είχε αναγκαστεί να μετακομίσει στην Χαλκίδα από το χωριό όπου διέμενε, προκειμένου να αποφύγει την 39χρονη.

Αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο 43χρονος, ο δικηγόρος περιέγραψε: «Όλες οι μαχαιριές ήταν πισώπλατες. Η 39χρονη έφυγε το πρωί από το χωριό, πήρε 2 μαχαίρια μαζί της – μη τυχόν και δεν τις φθάσει το ένα – ήρθε στην Χαλκίδα, αφού είχε παρακολουθήσει όλες τις κινήσεις του 43χρονου και γνωρίζοντας τα ωράριά του. Κρύφθηκε πίσω από το αυτοκίνητο του θύματος. Ήταν μία πολύ σωστά οργανωμένη επίθεση που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια και πολύ καλό σχεδιασμό, πράγμα που σημαίνει ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος της 39χρονης, Θέμης Κωντσιλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση της εντολέα του, ενώ διέψευσε ότι είχε πρόβλημα με εξαρτήσεις, λέγοντας ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της βγήκαν καθαρές.

«Δεν είναι σε πολύ κατάσταση. Ψυχολογικά η κοπέλα δεν ήταν καλά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο πολύ πιεσμένο, ο οποίος δυστυχώς δεν άντεξε».

Ως προς το προφίλ της 39χρονης ο δικηγόρος της περιέγραψε: «Ήταν συνέχεια στο σπίτι με τα παιδιά της. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στην κοινωνία και δεν ήταν παραβατικό στοιχείο».

Σε ερώτηση για το αν η εντολέας του θα ομολογήσει ο κ. Κωντσιλίδης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα ως προς αυτό, βρέθηκε στον τόπο (του εγκλήματος) με αίματα, με τα μαχαίρια, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ο συνήγορος της 39χρονης είπε ότι δεν γνωρίζει εάν θα πραγματοποιηθεί, ενώ σχολίασε πως θεωρεί ότι δεν θα αποφέρει κάτι, καθώς «δεν νομίζει ότι το θύμα και η δράστις είχαν επικοινωνία το τελευταίο διάστημα».

Σχετικές ειδήσεις