ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Η φρίκη που ζούσε η 14χρονη, το τελευταίο σημείωμα του πατέρα και το «γιατί» της μάνας

Ρέθυμνο: Η φρίκη που ζούσε η 14χρονη, το τελευταίο σημείωμα του πατέρα και το «γιατί» της μάνας

Η 14χρονη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από 12 άντρες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Ανατριχιαστικές είναι οι πτυχές της υπόθεσης της ασέλγειας και του βιασμού της 14χρονης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, που έρχονται στη δημοσιότητα.

Η 14χρονη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη. Η ασέλγεια στο κορμάκι της ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 12 ετών. Τη βίαζαν και ασελγούσαν στο παιδικό κορμάκι της τουλάχιστον 12 άντρες για δύο χρόνια. Μια φρίκη που κατέληξε σε μια οικογενειακή τραγωδία.

Ο ρόλος του 38χρονου από το Πακιστάν

Για την υπόθεση οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου από το Πακιστάν. Κι αυτό γιατί ο 38χρονος φέρεται να είναι εκείνος που εκμεταλλευόταν την ανήλικη. Όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, ο 38χρονος ήταν υπάλληλος του πατέρα της ανήλικης και τον βοηθούσε στο μάζεμα του χαρουπιού.

Μία ανώνυμη καταγγελία το περασμένο καλοκαίρι στο «Χαμόγελο του παιδιού» έγινε αφορμή να αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης και του αποτροπιασμού.

Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης

Ο πατέρας της 14χρονης σήμερα κοπέλας, μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν μπόρεσε να αντέξει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, ότι δεν έκανε τίποτα για να την βοηθήσει. Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του δίπλα σε μία φιάλη υγραερίου. Ο ίδιος, με ένα χειρόγραφο σημείωμα εξήγησε το γιατί.

Στενός συγγενής της οικογένειας, διαβάζει στο MEGA τα τελευταία του λόγια: «Το σημείωμα έλεγε ότι: ‘’Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου, και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την Αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του’’». Πρόσθετε μάλιστα ότι για να γίνει γνωστή η αλήθεια πρέπει η αστυνομία να ψάξει το κινητό της κόρης του. Η αδερφή του ξεσπά λέγοντας «ήταν ο καλύτερος άνθρωπος».

Η μητέρα της 14χρονης από τη μία καλείται να στηρίξει το ανήλικο παιδί της, και από την άλλη να διαχειριστεί την σκληρή και ξαφνική απώλεια του συζύγου της. «Είναι τρεις ημέρες που έχασα τον σύζυγό μου. Όταν τα μάθετε, θα τα μάθετε όλα όπως χρειάζεται, κανονικά», είπε.

«Η γυναίκα που συζούσαν και το κοριτσάκι, ξέρουνε τι έχει γίνει. Το μόνο που είχαμε μιλήσει όταν είχε εξαφανιστεί ο αδερφός μου, τον έψαχνε η αστυνομία και τότε είχαμε μιλήσει για τελευταία φορά. Ανησύχησε και με πήρε να δει τι συμβαίνει. Εμένα δεν πήγε το μυαλό μου ότι έκανε αυτό το πράμα»», είπε ο αδελφός του.

Η κυνική ομολογία ενός εκ των 12 ανδρών

Ένας εκ των 12 ανδρών που είναι στο στόχαστρο των αρχών μιλάει στο MEGA για τη 14χρονη και μιλά κυνικά για ένα φλερτ. «Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Με Instagram μιλούσαμε, δέκα μηνύματα ανταλλάξαμε, μετά έφυγε, σταματήσαμε να μιλάμε. Μου είχε πει ότι πάει Γ Γυμνασίου».

Οι άντρες που φέρονται να κακοποίησαν την ανήλικη είναι από 17 έως 38 ετών.