Ηράκλειο: Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία του Κώστα Κουνάλη πριν από 17 χρόνια

Μετά από 17 χρόνια η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη για τη δολοφονία του Κώστα Κουνάλη
Ηράκλειο: Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία του Κώστα Κουνάλη πριν από 17 χρόνια
1'

Μια δολοφονία από το 2007 φαίνεται να εξιχνιάζεται μετά από 17 χρόνια. Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη.

Ο Κώστας Κουνάλης βρέθηκε άγρια δολοφονημένος κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Μονή Αγκαράθου το Νοέμβριο του 2007.

Οι πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι ένα αποτύπωμα που ήταν «ορφανό» ταυτοποιήθηκε τώρα. Ανήκει σε Ηρακλειώτη σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο άνδρας που είναι Έλληνας και σήμερα είναι κοντά 40 χρόνων - δηλαδή τότε ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία - φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία. Να σημειωθεί ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ φέρεται ως ύποπτος καθώς αποτύπωμά του βρέθηκε στην πόρτα του θύματος.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (28.05.2024) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Ηρακλείου για ανθρωποκτονία ημεδαπού που είχε διαπραχθεί την 13.11.2007 στο Καστέλλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε άγνωστο δακτυλικό αποτύπωμα από τον τόπο του εγκλήματος. Η ταυτοποίησή του, πραγματοποιήθηκε κατόπιν δακτυλοσκόπησης του δράστη σε υπόθεσή στην οποία ήταν κατηγορούμενος για αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή