ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θύμα απαγωγής συγγενής ιδιοκτήτη ΠΑΕ (photos)

Θύμα απαγωγής συγγενής ιδιοκτήτη ΠΑΕ (photos)

Θρίλερ με την απαγωγή 27χρονης φοιτήτριας, η οποία είναι συγγενής γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή, η οποία όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες είναι συγγενής του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης έπεσε θύμα απαγωγής στις 31 Οκτωβρίου 2014, στην Κυψέλη, ενώ σήμερα, Κυριακή (09/11/2014) το θρίλερ έλαβε τέλος με την καταβολή λύτρων πάνω από 82.000 ευρώ και την επιστροφή στους συγγενείς της. Αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Το χρονικό της απαγωγής

Ήταν βράδυ της 31ης Οκτωβρίου όταν οι δράστες, ο αριθμός των οποίων παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, ακινητοποίησαν το βαν στο οποίο επέβαιναν και άρπαξαν στην περιοχή της Κυψέλης στην οδό Λαζαράτου 53, την ανυποψίαστη 27χρονη.

Περίπου δέκα ημέρες μετά και έπειτα απο διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, η οικογένεια τελικά αποφάσισε να δώσει τα λύτρα. Από την πρώτη στιγμή τις διαπραγματεύσεις της έκανε ο πατέρας της κοπέλας, καθοδηγούμενος πάντα από τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς αρχικά ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις κατέληξαν τελικά στο ποσό των 82.500 ευρώ. Σύμφωνα πληροφορίες, οι απαγωγείς άφησαν σημείωματα προς τους συγγενείς της νεαρής στις περιοχές του Γαλατσίου, των Πατησίων και της Μεταμόρφωσης στα οποία επιβεβαίωναν ότι είναι καλά στη υγεία της ενώ υπήρξε και μία συνομιλία της 27χρονης με την μητέρα της για τον ίδιο λόγο. Η 27χρονη εργαζόταν ως σερβιτόρα σε νυχτερινό μαγαζί.

Επίσης, η επικοινωνούσαν με τον πατέρα της νεαρής μέσω καρτοτηλεφώνου από τις περιοχές της Ομόνοιας, της Γλυφάδας και των Πετραλώνων.

Το ραντεβού δόθηκε την Πέμπτη (7/11) σε περιοχή γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου και πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή των λύτρων.

Τελικά η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε μόλις σήμερα (9/11) το πρωί σε περιοχή στην Άνω Κυψέλη.

Σχετικές ειδήσεις