ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικές δράσεις για τον εντοπισμό παράνομων οίκων ανοχής

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικές δράσεις για τον εντοπισμό παράνομων οίκων ανοχής

Άντρες των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν δύο οίκοι ανοχής που λειτουργούσαν παράνομα.

Κατά τις διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι, δύο εκ των οποίων όπως διαπιστώθηκε είχαν παραβιάσει τη σφράγιση παράνομα λειτουργούντα οίκου ανοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των ιδιοκτητριών, οι οποίες απουσίαζαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων και αναζητούνται, καθώς είχαν εγκαταστήσει και διευκόλυναν την έκδοση γυναικών σε οικήματα τα οποία λειτουργούσαν ως οίκοι ανοχής, παρότι δεν διέθεταν την προβλεπόμενη άδεια.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3/2015) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εντός οίκο ανοχής που είχε παραβιαστεί η σφράγιση μία 58χρονη υπεύθυνη της επιχείρησης και μία 35 αλλοδαπή που εκδιδόταν στο χώρο έναντι αμοιβής. Σε βάρος τους καθώς και της 78χρονης ιδιοκτήτριας που αναζητείται βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, συνελήφθη μία 57χρονη διότι λειτουργούσε στο κέντρο της πόλης, οίκο ανοχής ιδιοκτησίας 34χρονης αλλοδαπής γυναίκας, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο γυναίκες έκδιδαν έναντι αμοιβής μια 21χρονη.

Επιπλέον κατά το 24 προηγούμενο 24ωρο (Πέμπτη 12/2/2015) περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους, κατά τους οποίους κατελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, 19 γυναίκες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

Σχετικές ειδήσεις