ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαρτίνο: Το βουστάσιο έγινε σύγχρονη υδροπονική μονάδα με πάνω από 2.000 δενδρύλλια

Μαρτίνο: Το βουστάσιο έγινε σύγχρονη υδροπονική μονάδα με πάνω από 2.000 δενδρύλλια

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα καλλιέργειας και διακίνησης υδροπονικής κάνναβης στη χώρα μας και όχι μόνο, φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη μεγάλη χασισοφυτεία, που αποκαλύφθηκε στις εγκαταστάσεις παλιού βουστασίου στο Μαρτίνο.

Προηγήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας στο Ναύπλιο, όπου επίσης αποκαλύφθηκε μια μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας, με περισσότερα από 1.200 δενδρύλλια κάνναβης.

Για την χασισοφυτεία στο Ναύπλιο συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Κροατίας, ηλικίας 33 και 39 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη Κροατών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το κύκλωμα φέρεται να έχει εξαπλώσει την «επιχειρηματική» δραστηριότητα και σε άλλες περιοχές.

Έτσι έφτασαν και στο παλιό βουστάσιο του Μαρτίνου, όπου βρέθηκε μια από τις μεγαλύτερες υδροπονικές καλλιέργειες με πάνω από 2.000 δενδρύλια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 45χρονο από την περιοχή του Μαρτίνου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του βουστασίου και πλέον ερευνούν τώρα ποια είναι η σχέση του με το κύκλωμα που έχει στήσει τη βιομηχανία υδροπονικής καλλιέργειας χασίς στη χώρα μας.

Σχετικές ειδήσεις