ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ιωάννινα: Σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών - Δείτε με πόσα κιλά χασίς τους συνέλαβαν

Ιωάννινα: Σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών - Δείτε με πόσα κιλά χασίς τους συνέλαβαν

Στη σύλληψη πέντε μελών εγκληματικής οργάνωσης που εμπορευόταν και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε η Αστυνομία στα Ιωάννινα.

Με 52 κιλά χασίς μέσα στο αυτοκίνητό του, κυκλοφορούσε μέρα μεσημέρι στο νομό Ιωαννίνων, ένας 42χρονος.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από επισταμένη έρευνα και έστησε χθες Κυριακή (13/12), μπλόκο στο Βασιλόπουλο, ένα μικρό ορεινό χωριό της μεθορίου με την Αλβανία.

Εκεί οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος και στο πορτ μπαγκάζ του βρήκαν έξι δέματα χασίς, συνολικού βάρους 52 κιλών.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή, δύο ακόμα αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι τρεις Έλληνες και μια Ρουμάνα. Όπως διαπιστώθηκε, συνόδευαν το αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά και λειτουργούσαν ως προπομποί, δηλαδή έλεγχαν το δρομολόγιο για τυχόν παρουσία αστυνομικών κατά μήκος της διαδρομής.

Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν τα τρία αυτοκίνητα καθώς και 7 κινητά τηλέφωνα με 8 κάρτες SIM, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και τη μεταξύ τους επικοινωνία οι συλληφθέντες.

Οι πέντε, με την εις βάρος τους δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις