ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εφιάλτης για τη Λίτσα Πατέρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Εφιάλτης για τη Λίτσα Πατέρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Εφιαλτικές στιγμές, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, έζησε η Λίτσα Πατέρα.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, γύρω στις 20:30, όταν η αστρολόγος βρισκόταν στο σπίτι της και ξεκουραζόταν.

Όπως είπε στο «Πρωινό», αν και μένει σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες γειτονιές της Αθήνας, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και έχει κάμερες μέσα και έξω από το σπίτι, έκανε το λάθος να μην κλειδώσει!

«Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα με τον ώμο του και μπήκε μέσα. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και άκουσα ένα ψιλομπάμ, αλλά υπέθεσα ότι γύρισε η κοπέλα που έχω στο σπίτι. Βγήκα έξω σιγά - σιγά και, όπως πήγα προς την πόρτα, την είδα μισάνοικτη και κατάλαβα ότι κάτι τρέχει», είπε η κ. Πατέρα.

Γυρνώντας το κεφάλι της προς τα δεξιά, η αστρολόγος είδε τον δράστη, ο οποίος δεν φορούσε κουκούλα και έχει καταγραφεί από τις κάμερες του σπιτιού, μέσα σε μία άλλη κρεβατοκάμαρα!

«Βγήκα έξω από το σπίτι, όπως συμβουλεύει η Αστυνομία. Άρχισα να φωνάζω, να καλώ σε βοήθεια και αυτός έφυγε όταν άρχισαν να ακούγονται οι σειρήνες, γιατί η Αστυνομία ήρθε αμέσως και την ευχαριστώ γι’ αυτό», συνέχισε η αστρολόγος, συμβουλεύοντας τον κόσμο να κλειδώνει και να βάλει κάμερες, αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός το πρωί και νωρίς το απόγευμα.

Ο δράστης δεν έφυγε με εντελώς άδεια τα χέρια, αφού πρόλαβε να αρπάξει ένα μικρό πορτοφολάκι με χρήματα και κοσμήματα, που ανήκε στη βοηθό της αστρολόγου.

Κάντε κλικ στη gallery του Newsbomb.gr και δείτε τη φωτογραφία του δράστη, που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Σχετικές ειδήσεις