ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα Κοζάνη: Ο συζυγοκτόνος υποστηρίζει τώρα ότι η Ανθή Λινάρδου είχε ψυχολογικά προβλήματα!

Έγκλημα Κοζάνη: Ο συζυγοκτόνος υποστηρίζει τώρα ότι η Ανθή Λινάρδου είχε ψυχολογικά προβλήματα!

Την ίδια ώρα που προσπαθεί να πείσει πως το έγκλημά του δεν ήταν προμελετημένο, αποκαλύπτεται από την κατάθεσή του ότι παρακολουθούσε στενά την σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, είχε υποψίες ότι τουλάχιστον για ένα χρόνο η άτυχη Ανθή είχε επαφή με πρώην σύντροφό της όχι μόνον μέσω διαδικτύου, αλλά και με μέσω τηλεφώνου.

Και ήταν αυτό, λέει, που τον «τύφλωσε» και την σκότωσε.

Επιπλέον, στην κατάθεσή του στον ανακριτή ο 40χρονος συζυγοκτόνος της Κοζάνης ισχυρίζεται πως η μητέρα των παιδιών του είχε ψυχολογικά προβλήματα και πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν.

Οι ισχυρισμοί του στον ανακριτή αναφέρουν πως η Ανθή παρουσίασε ψυχολογικά προβλήματα κυρίως μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους. Τον είχε ενημερώσει -είπε ο 40χρονος δράστης - πως ήθελε να πάρει τα παιδιά τους και να φύγει από το Βελβεντό.

Ο συζυγοκτόνος περιγράφει μία γυναίκα που ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή και ότι παρά τις προσπάθειές του, όχι μόνον δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης, αλλά –σύμφωνα πάντα με τον ίδιον - αποπειράθηκε κάποια στιγμή το 2012, να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις