ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πειραιάς: Αυτός είναι ο Βούλγαρος που συνελήφθη την ώρα που ασελγούσε σε ανήλικο

Πειραιάς: Αυτός είναι ο Βούλγαρος που συνελήφθη την ώρα που ασελγούσε σε ανήλικο

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω στις 9 Ιουλίου στον Πειραιά να ασελγεί σε ανήλικο αγόρι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

(επ) TODOROV (ον) MIROSLAV του ASENOV και της LUDMILA , γεννηθέντα στις 9-3-1983 στη Βουλγαρία

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση καθώς με τις πράξεις αυτές, προσβάλλεται το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας καθώς επίσης αποσκοπεί και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος ανήλικων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της φρίκης

Ήταν απόγευμα Σαββάτου 9 Ιουλίου όταν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στον Πειραιά έμελλε να βρεθούν μπροστά ένα σοκαριστικό θέαμα. Μέσα σε ένα εγκαταλελειμένο κτήριο εντόπισαν τον 33χρονο την ώρα που ασελγούσε σε βάρος ενός ανήλικου.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.