ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φθιώτιδα: Απαγωγή, συμπλοκή, καταδίωξη, τροχαίο και παραλίγο φονικό...

Φθιώτιδα: Απαγωγή, συμπλοκή, καταδίωξη, τροχαίο και παραλίγο φονικό...

Ένα τροχαίο έφερε στο φως τη βεντέτα μεταξύ αλλοδαπών στη δυτική Φθιώτιδα, που παραλίγο να καταλήξει σε φονικό...

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός Ρουμάνος, που διαμένει στο χωριό Γραμμένη, έκλεψε μία νεαρή Αλβανίδα από την οικογένειά της, που διαμένει στο χωριό Καστρί.

Τελικά η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της και ο πατέρας της την έστειλε πίσω στην Αλβανία, φοβούμενος ότι θα έμπλεκε πάλι με τον Ρουμάνο, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή για την παραβατική του συμπεριφορά, αφού έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές.

Το απόγευμα της Τρίτης (25/10) ο νεαρός Ρουμάνος όταν έμαθε ότι ο πατέρας έστειλε την κόρη του στην Αλβανία, πήρε μαζί του δυο Βούλγαρους και έναν ακόμη άγνωστο άνδρα, πήγαν στο σπίτι της οικογένειας της κοπέλας και το έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ εξύβρισαν και απείλησαν τον 45χρονο πατέρα της.

Όταν έφυγαν ο πατέρας τους καταδίωξε με το αυτοκίνητο μαζί με κάποιους άλλους, αλλά τελικά τους έχασε. Ο Ρουμάνος με τους Βούλγαρους πήγαν στην Γραμμένη, πήραν ένα μεγάλο μαχαίρι και αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Καστρί για να βρουν τον πατέρα της κοπέλας και να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους.

Στις 11:00 το βράδυ της Τρίτης, κι ενώ κινούταν με το μηχανάκι στον επαρχιακό δρόμο από Γραμμένη προς Καστρί τράκαραν με μηχανή στην οποία επέβαινε ένας Έλληνας, που τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο Ρουμάνος το έσκασε από το σημείο του τροχαίου για να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Την ίδια ώρα ο 45χρονος Αλβανός, πατέρας της κοπέλας, είχε πάει στο Α.Τ. Μακρακώμης για να καταθέσει μήνυση εναντίον τους, για όσα είχαν προηγηθεί.

Έτσι συνελήφθησαν οι δυο Βούλγαροι, ηλικίας 19 και 17 ετών, ενώ αναζητείται ο Ρουμάνος και ο τέταρτος της παρέας που ακόμα τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα το μηχανάκι που εγκατέλειψε στο σημείο του τροχαίου ο Ρουμάνος είχε κλαπεί πρόσφατα από τη Λαμία.

Σχετικές ειδήσεις