ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο δράστης του άγριου εγκλήματος στον Πειραιά

Αυτός είναι ο δράστης του άγριου εγκλήματος στον Πειραιά

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 82χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 19-1-2017 στο σπίτι του στον Πειραιά. Πίσω από το άγριο έγκλημα βρίσκεται ένας 40χρονος υπήκοος Πολωνίας, ο οποίος και συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 82χρονου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στο σπίτι του στις 19-1-2017. Οι αστυνομικοί είχαν βρει το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου δεμένο και τυλιγμένο με σεντόνι στον καναπέ του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας και όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ένας 40χρονος υπήκοος Πολωνίας.

Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, το πρωί του Σαββάτου (25/3) στο λιμάνι του Πειραιά.

Σχετικές ειδήσεις