ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φθιώτιδα: Ο ανατριχιαστικός τρόπος που έφτασαν στα ίχνη του δολοφόνου του 57χρονου

Φθιώτιδα: Ο ανατριχιαστικός τρόπος που έφτασαν στα ίχνη του δολοφόνου του 57χρονου

Από το φαγητό που βρέθηκε στο στομάχι του θύματος, έφτασαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο για την άγριαδολοφονία του μεσίτη στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Η μέθοδος ήταν αποκρουστική αλλά αναγκαία για τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του 57χρονου από τη Γλυφάδα, που είχε βρεθεί στις 11 Ιουνίου νεκρός, με 15 μαχαιριές κι ενώ τον είχαν πατήσει με αυτοκίνητο, σε χώρο στάθμευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο.

fthiotida

Από την εξέταση του πτώματος, αναφέρει σήμερα (22/06) η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», και συγκεκριμένα της κοιλιακής χώρας, προέκυψε ότι το θύμα είχε φάει λίγη ώρα πριν. Έτσι, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι πιθανότατα επισκέφτηκε κάποιο από τα εστιατόρια που βρίσκονται στη διαδρομή από Αθήνα προς Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς σε αυτή την κατεύθυνση του δρόμου βρισκόταν το πάρκινγκ.

Δείτε ΕΔΩ το αυτοκίνητο με το οποίο πάτησε το θύμα του ο 70χρονος

Από την έρευνα βρέθηκε το εστιατόριο στο οποίο είχε πάει ο 57χρονος μεσίτης και από τις μαρτυρίες προέκυψε ότι μαζί του έτρωγε ηλικιωμένος άνδρας, το πρόσωπο του οποίου είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Το δεύτερο βήμα

Ακολούθησε η άρση απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να εξεταστούν οι τελευταίες επικοινωνίες του μεσίτη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν συχνές επικοινωνίες -κυρίως με γραπτά μηνύματα- του θύματος με 70χρονο κάτοικο Χαλκίδας, ο οποίος μπήκε στο μικροσκόπιο μέσω του σήματος που εξέπεμπε το κινητό του τηλέφωνο και συνελήφθη προχθές στην Ημαθία.

Όπως σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος» πρόκειται για άνδρα που είχε εκτίσει τέσσερις μήνες φυλάκιση για ακάλυπτες επιταγές και είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου δύο μήνες.

Η ομολογία

«Το θύμα ξεκίνησε την ημέρα εκείνη από τη Γλυφάδα και ήρθε οδικώς να με πάρει από τη Δροσιά Χαλκίδας. Κάναμε στάση στον Άγιο Κωνσταντίνο για να φάμε. Τσακωθήκαμε γιατί μου ζητούσε 500 ευρώ για να με πάει στη Θεσσαλονίκη. Εγώ αρνήθηκα να του τα δώσω. Σταμάτησε στο πάρκινγκ και μου είπε ότι αν δεν του τα δώσω θα με αφήσει εκεί και θα φύγει. Εκείνος πρώτος μου επιτέθηκε με μαχαίρι. Εγώ βρισκόμουν σε άμυνα», δήλωσε στους αστυνομικούς ο 70χρονος.

Όσο για το γεγονός ότι φεύγοντας από το πάρκινγκ πάτησε τον μεσίτη με το αυτοκίνητο, είπε ότι το έκανε κατά λάθος στην προσπάθειά του να εξαφανιστεί.

Σχετικές ειδήσεις