Τραγωδία: Είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ και έλαβε κλήση για το θανατηφόρο τροχαίο του άντρα της

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του 41χρονου άντρα…

Τρέμουν οι Τούρκοι: Οι «Ινδιάνοι μαχητές» του αιθέρα θωρακίζουν το Αιγαίο

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται…

Πολυτεχνείο: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί

Κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η ΣΤΑΣΥ θα προχωρήσει σε…

Οι θολές διαδρομές Ρέστη με υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας

Υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας κατηγορούνται ότι εξέδωσαν…

Επίθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς σε Ιερώνυμο, Τσίπρα και Καμμένο

«Υπεύθυνοι για τον αυταρχισμό που εκδηλώνεται είναι…

Ηράκλειο: Πιάστηκαν στα «πράσα» να διακινούν αέριο γέλιου

Ηράκλειο: Πιάστηκαν στα «πράσα» να διακινούν αέριο γέλιου

Ηράκλειο | Αέριο γέλιου: Στη σύλληψη ενός 62χρονου για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου, καθώς και δύο γυναικών πολιτών Ηνωμένου Βασιλείου, 20 και 21 ετών, προχώρησαν τα μεσάνυκτα αστυνομικοί στην περιοχή Χερσόνησο Ηρακλείου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 62χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος κατείχε διέθετε εντός του καταστήματος του φιαλίδια-αμπούλες οι οποίες περιείχαν αέριο γέλιου.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Έξι αμπούλες- φιαλίδια οι οποίες περιείχαν αέριο γέλιου, τρία χρησιμοποιημένα μπαλόνια με αέριο γέλιου, είκοσι εννέα κενές αμπούλες -φιαλίδια, μια συσκευασία η οποία περιείχε 50 μπαλόνια, δύο μεταλλικά αντικείμενα με τα οποία διοχετεύεται το αέριο γέλιου μέσα στα μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επίσης στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο γυναίκες από τη Βρετανία, ηλικίας 20 και 21 ετών, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία «πάστηκαν» να διαθέτουν προς πώληση συνολικά δεκατρείς αμπούλες- φιαλίδια με αέριο γέλιου με τα οποία γέμιζαν, με μεταλλικό αντικείμενο, μπαλόνια.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ