ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Οι κάτοικοι ήταν στο πανηγύρι και οι διαρρήκτες έκαναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι!

Ηλεία: Οι κάτοικοι ήταν στο πανηγύρι και οι διαρρήκτες έκαναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι!

Η απουσία των ιδιοκτητών που διασκέδαζαν στο πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Κούμανι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αποτέλεσε… «βούτυρο στο ψωμί» για τους διαρρήκτες που «άνοιξαν» τέσσερα σπίτια!

Την ώρα που –σχεδόν- όλο το Κούμανι διασκέδαζε οι διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την … «δουλειά» τους ανενόχλητοι!

Αργά τη νύχτα της Πέμπτης οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων σπιτιών αποχώρησαν από το πανηγύρι… μόνο που η επιστροφή δεν ήταν τόσο χαρούμενη όσο η παραμονή τους στο χώρο αφού επιστρέφοντας διαπίστωσαν ότι τους έλλειπαν χρήματα αλλά και χρυσαφικά που είχαν τοποθετήσει σε διάφορα σημεία των σπιτιών τους.

Μάλιστα σε ένα από τα σπίτια οι διαρρήκτες βρήκαν τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου και δεν άφησαν την «ευκαιρία» να πάει χαμένη! Μπήκαν μέσα και αποχώρησαν με αυτό από το χωριό, χωρίς κάποιος να αντιληφθεί οτιδήποτε…

Η μόνη αντίδραση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ήταν να δώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του στην Αστυνομία που με την σειρά της καλεί οποιοδήποτε πολίτη γνωρίζει κάτι να ενημερώσει σχετικά…

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις