Πάτρα: Στα ίχνη του πυρομανή η ΕΛ.ΑΣ - Ανακρίνουν ύποπτο για τους εμπρησμούς στα οχήματα

Πάτρα: Στα ίχνη του πυρομανή η ΕΛ.ΑΣ - Ανακρίνουν ύποπτο για τους εμπρησμούς στα οχήματα

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σχετικά με τον πυρομανή που έχει αναστατώσει εδώ και μία εβδομάδα ολόκληρη την Πάτρα, και ιδίως Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, το Σάββατο (12/8) εντοπίστηκε ένα ύποπτο άτομο, το οποίο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά που δόθηκαν μετά την επίθεση την περασμένη Παρασκευή στα Ταμπάχανα από τους αυτόπτες μάρτυρες που τον κυνήγησαν.

Σε συνεργασία Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Πατρών, ο άνδρας, περίπου 30 ετών από την περιοχή των Ιτεών, προσήχθη και παραδόθηκε στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία μέχρι και τώρα.

Ανώτερο στέλεχος της Πυροσβεστικής, επιβεβαίωσε την προσαγωγή του ατόμου και πιθανόν τις επόμενες ώρες να έχουμε και νεότερα.

Πάντως οι πληροφορίες ανέφεραν πως μέχρι και πριν λίγο, ο προσαχθείς αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή.

Το ευχάριστο μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά εμπρησμών που σημειώθηκαν σε διάφορες συνοικίες στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες (Προσφυγικά, Αγ. Γεώργιος Λάγγουρα, Σκαγιοπούλειο, Ιεροθέου, Ταμπάχανα, Μεσολογγίου κ.α.), είναι πως από την περασμένη Παρασκευή δεν έχει καταγραφεί νέο περιστατικό.