Μαρτυρία ΣΟΚ 85χρονης: Με έδεσαν και με έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για 50 ευρώ

Μαρτυρία ΣΟΚ 85χρονης: Με έδεσαν και με έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για 50 ευρώ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ: «ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ»

Στο σπίτι της επέστρεψε η 85χρονη γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση, της πιο σκληρής συμμορίας που έχει σπείρει τον φόβο και το τρόμο στην Αττική  

Η άτυχη γυναίκα είχε περάσει εφιαλτικές στιγμές στο ισόγειο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγία Ζώνης, στην Κυψέλη όταν δράστες εισέβαλαν σε αυτό και αφού την χτύπησαν στο πρόσωπο, της έκαψαν το σώμα με ηλεκτρικό σίδερο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη βδομάδα όταν δύο άντρες έσπασαν την πόρτα του  διαμερίσματος και μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας.

Όπως η ίδια έχει περιγράψει στους αστυνομικούς, οι δυο δράστες έμειναν στο διαμέρισμά της για περίπου τρεις ώρες.

Η γυναίκα στην κατάθεση της περιέγραψε πως ένας άντρας την πέταξε στο πάτωμα και την ακινητοποίησε «Δεν μπορούσα να ανασάνω, είχε κάτσει από πάνω μου» είπε η ηλικιωμένη και συνέχισε: «ένας από τους δυο πήρε το ηλεκτρονικό σίδερο το έβαλε στην πρίζα και μετά το ακούμπησε στο χέρι μου…Ο πόνος ήταν φρικτός. Πήραν 50 ευρώ και εφύγαν». 

Η γυναίκα παρέμεινε για αρκετή ώρα δεμένη υποφέροντας από τους δυνατούς πόνους από το μεγάλο έγκαυμα που είχε στο χέρι της. Ωστόσο βρήκε την δύναμη να αντιδράσει και σύρθηκε μέχρι την πόρτα.

Αφού κατάφερε να βγεί έξω από το διαμέρισμά της, κάλεσε για βοήθεια. Ιδιοκτήτρια καταστήματος το οποίο βρίσκεται απέναντι από την πολυκατοικία που μένει η 85χρόνη την άκουσε και έσπευσε να την βοηθήσει καλώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ANT1: