Στα χέρια της αστυνομίας έμπορος ναρκωτικών με 18 κιλά κάνναβης

Στα χέρια της αστυνομίας έμπορος ναρκωτικών με 18 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, έμπορος ναρκωτικών ο οποίος κατείχε περισσότερα από 18 κιλά κάνναβης.

Πρόκειται για 30χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χρησιμοποιούσε, μεταξύ άλλων, είδη αλληλογραφίας με σκοπό τη διακίνηση ποσοτήτων στην ελληνική επικράτεια και σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από την κατοχή του συλληφθέντα και από δύο σπίτια που βρίσκονται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και στο κέντρο της πόλης, δέματα, μικροδέματα και ταχυδρομικούς φακέλους που περιείχαν συνολικά 18 κιλά και 150,8 γραμμάρια κάνναβης, 92 γραμματόσημα και πλήθος φακέλων, 23 αυτοκόλλητα με στοιχεία ατόμων και ταχυδρομικών προορισμών σε Ελλάδα και εξωτερικό, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, έξι μηχανήματα θερμοκόλλησης και 1.285 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη επίσης 25χρονος, καθώς από την κατοχή του και το σπίτι του κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης, ένα εκ των οποίων αγόρασε από τον 30χρονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.