ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτή ήταν η 33χρονη που «γάζωσαν» στην Κηφισιά (pics+vid)

Αυτή ήταν η 33χρονη που «γάζωσαν» στην Κηφισιά (pics+vid)

Της έστησαν καρτέρι στο ίδιο της το σπίτι - Τουλάχιστον 15 φυσίγγια βρέθηκαν στο σημείο - Ποια η σχέση της με μπράβους της νύχτας

«Πλούσιο» ήταν το ποινικό μητρώο της 33χρονης που έπεσε νεκρή στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου έμενε με την 7χρονη κόρη της, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 33 στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, είχε κριθεί ύποπτη για τη δολοφονία της πρώην συζύγου ενός από τους πιο γνωστούς μπράβους της νύχτας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Την ίδια ώρα, είχε κατηγορηθεί για σειρά ληστειών σε χρηματαποστολές, αλλά στο εφετείο είχαν φροντίσει να την απαλλάξουν από τις κατηγορίες οι συνεργοί της.

Το θύμα, μάλιστα, φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με πολύ γνωστό άνθρωπο της νύχτας. Έτσι, δεν αποκλείεται τη δολοφονία της να είναι αντίποινα για προηγούμενη δολοφονία που σχετίζεται με τον υπόκοσμο.

Σημειώνεται ότι 33χρονη είχε δεχτεί το 2011 ξανά δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι, όταν ήταν 7 μηνών έγκυος. Τότε της είχαν στήσει καρτέρι έξω από κατάστημα και την πυροβόλησαν. Επέζησε και έφερε στη ζωή την κόρη της.

dolofonia kifisia 4

Καλάσνικοφ, πιστεύουν οι αστυνομικοί ότι ήταν το όπλο της δολοφονίας της 33χρονης, καθώς βρέθηκαν τουλάχιστον 15 φυσίγγια στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε πυροβολημένη το βράδυ της Τρίτης (18/09) μέσα στο αυτοκίνητό της, αποτέλεσμα ενέδρας που είχαν στήσει ο ή οι δολοφόνοι της.

Ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης, αλλά οι κάμερες που βρίσκονται στο υπόγειο πάρκινγκ δεν έχουν καταγράψει το περιστατικό, σύμφωνα με τον ANT1.

Διαβάστε επίσης:

Ζεφύρι: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης όταν ξύπνησε από το κώμα

Στο εδώλιο ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης