ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Υπόθεση δολοφονίας Λίνας Κοεμτζή: Τι αποκάλυψε η αδελφή της

Υπόθεση δολοφονίας Λίνας Κοεμτζή: Τι αποκάλυψε η αδελφή της
Συνέχεια έρχονται νέα στοιχεία στο φως, για την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Λίνας

Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε η αδελφή της άτυχης φοιτήτριας όπως αποκάλυψε η μητέρα των κοριτσιών, Σταυρούλα Κοεμτζή.

Η μητέρα της Λίνας αναφέρθηκε στα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε μέσω Facebook η τρίτη της κόρη, μετά το τέλος της περασμένης εκπομπής "Φως στο τούνελ".

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση για να βρεθεί με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο αποστολέας των σχετικών μηνυμάτων.

Μια από τις σοβαρές παραλείψεις στην υπόθεση που από την πρώτη στιγμή επεσήμανε το «Τούνελ», ήταν ότι δεν ζητήθηκε από τις Αρχές το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των δυο τραπεζών που υπάρχουν στο σημείο που έπεσε η Λίνα.

Οι υπεύθυνοι διευκρίνισαν πως είναι αδύνατη η ανάκτηση υλικού, καθώς κρατείται μόνο σαράντα πέντε ημέρες. Τραγική ειρωνεία: η κάμερα της μιας τράπεζας είναι στραμμένη στο σημείο όπου βρέθηκε η Λίνα πέφτοντας από ψηλά, εκείνη τη μοιραία νύχτα…

Έντονη συζήτηση όμως προκάλεσε στο στούντιο της εκπομπής "Φως στο τούνελ" η παρατήρηση τηλεθεατή, για την υπόθεσης της της άτυχης φοιτήτριας.

Ο τηλεθεατής που είναι μηχανικός στο επάγγελμα, ανέφερε πως τα διαμερίσματα του προτελευταίου ορόφου της Εστίας, βρίσκονται σε εσοχή του κτιρίου και διαθέτουν μεγαλύτερα μπαλκόνια που θα μπορούσαν να προστατέψουν κάποιον που πιθανά έπεφτε από ψηλά.

Η δημοσιογράφος του «Τούνελ» βρέθηκε με τη μητέρα της άτυχης Λίνας, Σταυρούλα Κοεμτζή, στην εστία.

Από την επιτόπια έρευνα ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει άλλη αρίθμηση του κτιρίου και διαφορετική της εστίας. Η αρίθμηση των δωματίων ξεκινάει από τον τρίτο όροφο. Η Λίνα έπεσε από το μπαλκόνι της μεγάλης εσοχής, από τον ένατο όροφο.

Η μικρή εσοχή θεωρείται ο δέκατος όροφος, που βρίσκεται η ταράτσα και είναι κλειδωμένη και μη προσβάσιμη από τους φοιτητές.

Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής άλλαξε και η διαδικασία ελέγχου του κτιρίου. Πριν την προβολή της υπόθεσης από το «Τούνελ», ο καθένας μπορούσε ανενόχλητος να εισχωρήσει στην Εστία.

πηγη anikolouli.gr

Διαβάστε επίσης:

«Μερομήνια»: Τι καιρό θα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου;

Ψυχοσάββατο σήμερα: Τι είναι και τι πρέπει να κάνουμε;

Το μεγάλο μυστικό του Φαίδωνα Γεωργίτση