ΕΛΛΑΔΑ

Λίνα Κοεμτζή: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για το θάνατο της - Η μαρτυρία που ανατρέπει τα πάντα

Λίνα Κοεμτζή: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για το θάνατο της - Η μαρτυρία που ανατρέπει τα πάντα

Λίνα Κοεμτζή - Νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου της άτυχης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη - Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας - Ποιος ο ρόλος δύο ανδρών - Τι κρύβει το στικάκι που έψαχναν, ενώ η Λίνα ψυχορραγούσε

Στοιχεία - σοκ για όσα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τη μοιραία πτώση της 21χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Νοέμβριο του 2016, αποκαλύπτει η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος δύο χρόνια μετά τον τραγικό χαμό της νεαρής λύνει τη σιωπή του.

Σύμφωνα με την κατάθεση - «φωτιά», που έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της οικογένειας της αδικοχαμένης Λίζας, ότι το παιδί τους δεν αυτοκτόνησε, δύο νεαροί άνδρες έσπευσαν στο σημείο όπου έπεσε η άτυχη νεαρή, όχι για να τη βοηθήσουν, αλλά για να βρουν ένα στικάκι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι δύο άνδρες «όργωναν» για να βρουν τη μικρή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων. Κι αυτό, καθώς το επίμαχο στικάκι, όπως εκτιμούν όσοι γνωρίζουν καλά την υπόθεση, θα αποκάλυπτε, αν έπεσε σε «λάθος» χέρια…

«Θυμάμαι όταν πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. ''Το στικάκι, το στικάκι'' έλεγαν. ''Βρες το στικάκι''» αποκαλύπτει ο 45χρονος αυτόπτης μάρτυρας.

Μάλιστα, όταν ο ίδιος τους ρώτησε τι κάνουν και εάν ξέρουν τι έχει συμβεί, εκείνοι του απάντησαν κοφτά να κοιτάζει τη δουλειά του. «Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε, και εκείνοι μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν, όπως μου είπαν οι διασώστες, ώστε να την κρατήσω ζεστή» λέει ο μάρτυρας.

Δείτε φωτογραφίες της άτυχης φοιτήτριας στη gallery του Newsbomb.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγα λεπτά νωρίτερα η Λίνα είχε πέσει από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος, σχεδόν μπροστά μου, με ξάφνιασε. Είδα μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία» ανέφερε ο 45χρονος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Οι εκβιασμοί με γυμνές φωτογραφίες και οι διώξεις

Η επίμαχη κατάθεση συμπληρώνει ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ του μυστηριώδους θανάτου της νεαρής φοιτήτριας, που, όπως έχει καταγγείλει η οικογένειά της, εκβιαζόταν μέσα από γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Πριν από λίγες ημέρες, άλλωστε, οι εισαγγελικές Αρχές άσκησαν νέες διώξεις σε δύο νεαρούς άνδρες που κατηγορούνται ότι παραβίασαν προσωπικά δεδομένα της άτυχης κοπέλας, διακινώντας γυμνές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δίωξη είχε ασκηθεί και στο φίλο της φοιτήτριας που τη φωτογράφισε γυμνή.
Ήδη, η οικογένειά της με συμπληρωματικό υπόμνημα ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση συγκεκριμένων ανθρώπων, καθώς και αυτοψία και αναπαράσταση της φερόμενης ως αυτοκτονίας.

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές ώρες στην Κρήτη: Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται - Σβήνουν οι ελπίδες (pics+vid)

Καιρός: Ψυχρή εισβολή και χιόνια βλέπει και η ΕΜΥ από τo Σάββατο! Οι πρώτες εικόνες (photos)

Σχετικές ειδήσεις