Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική απόπειρα ληστείας σε σουπερμάρκετ

Newsbomb

Απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο - Προκαλεί αίσθηση η εικόνα με τον δράστη να βάζει το όπλο στο κεφάλι της υπαλλήλου.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο ντοκουμέντο από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μια υπάλληλος σουπερμάρκετ στο Παλαιό Φάληρο στα χέρια ενός επικίνδυνου κακοποιού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 20:00 το βράδυ, ένας άνδρας που φορούσε κράνος εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Τυρίνθου και Δαναών στο Παλαιό Φάληρο και προσπάθησε να το ληστέψει υπό την απειλή όπλου.

Ο δράστης ωστόσο έφυγε από το κατάστημα χωρίς να αφαιρέσει κάποιο χρηματικό ποσό και προσπάθησε να διαφύγει με την μηχανή του. Όμως λίγο παρακάτω στην συμβολή των οδών Ηρακλέους και Τηλεμάχου ο δράστης τράκαρε με ΙΧ, με αποτέλεσμα να παρατήσει την μηχανή και να διαφύγει πεζός.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

«Όταν άρχισε να με σπρώχνει προς το ταμείο και όταν έφτανα στην είσοδο του μαγαζιού, άρχισα και φώναζα ‘βοήθεια’ και μετά πήγαμε πίσω από το ταμείο και μου έλεγε να ανοίξω το ταμείο. Με απειλούσε ότι ‘θα σε σκοτώσω, άνοιξε το ταμείο. Θα σε χτυπήσω’. Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω το ταμείο και να δώσω τα λεφτά, δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα εκείνη την ώρα. Τώρα που αδειάσανε λίγο και έφυγε ο κόσμος για Πάσχα, ίσως είναι λίγο πιο επικίνδυνα», δήλωσε το θύμα της ληστείας στην τηλεόραση του Mega.

Σχετικές ειδήσεις

Αττική: «Κινηματογραφική» απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο: Λήστεψε σούπερ μάρκετ, τράκαρε, τραυματίστηκε και το έβαλε στα πόδια

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά - «Όλοι γνώριζαν τη δράση του»