ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στον Άρειο Πάγο ο Αντώνης Σαμαράς για Novartis και Παπαγγελόπουλο

Στον Άρειο Πάγο ο Αντώνης Σαμαράς για Novartis και Παπαγγελόπουλο
INTIME

Σήμερα καταθέτει ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Παγγελόπουλου και Novartis.

Με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα συνεχίζονται οι καταθέσεις πολιτικών προσώπων ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, που ερευνά την υπόθεση της Novartis μετά την άσκηση από τη Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Τις προηγούμενες ημέρες κατέθεσαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος για την ίδια υπόθεση. Μάλιστα, στην παρουσίαση βιβλίου του κ. Λοβέρδου με τίτλο «Απόπειρα δολοφονίας», ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Καταρρίψαμε τη σκευωρία σε βάρος μας. Τώρα μένει να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Όλοι οι ένοχοι. Για να μην επαναληφθεί ποτέ τέτοια σκευωρία. Μέχρι τέλους».

Σημειώνεται ότι ο φάκελος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την υπόθεση Novartis είχε μπει στο αρχείο τον Αύγουστο του 2019, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σε βάρος του από όσα είχαν καταμαρτυρήσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει με οργή τις κατηγορίες για εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ έχει καταθέσει μηνύσεις σε βάρος δύο εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων της, του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.