ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας ζητά ο ηθοποιός που καταγγέλλει σκηνοθέτη

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας ζητά ο ηθοποιός που καταγγέλλει σκηνοθέτη

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας ζητά ο ηθοποιός που κατήγγειλε σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση

Εν αναμονή μιας αυτεπάγγελτης παρέμβασης από την Εισαγγελία βρίσκεται ο πρώην ηθοποιός, ο οποίος μέσω συνέντευξης κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη.

Ωστόσο, αν η Δικαιοσύνη δεν παρέμβη, ο ίδιος επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη και να τον κατονομάσει στις Αρχές. «Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα. Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις» δήλωσε ο δικηγόρος του καταγγέλλοντος Γ. Βλάχος.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για μια ανώνυμη καταγγελία, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα 534 ευρώ: Έρχονται αλλαγές στις αναστολές - Σε ποιους εργαζόμενους κόβεται η ενίσχυση