ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θετική στον κορονοϊό η ανακρίτρια της Novartis

Θετική στον κορονοϊό η ανακρίτρια της Novartis

Θετική στον COVID 19 διαγνώστηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου  του Ειδικού Δικαστηρίου  στην υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Η δικαστική λειτουργός είχε μπει σε καραντίνα και υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού μετά την επαφή που είχε με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», λόγω κορονοϊού.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου 2021 ο κ. Καλογήρου είχε πάει στο γραφείο της κ. Αλεβιζοπούλου για να καταθέσει για την υπόθεση της Novartis, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός σε μετάλλαξη του COVID-19:

Από την ιχνηλάτηση τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα η κ. Αλεβιζοπούλου και η γραμματέας που συμμετέχει στις ανακρίσεις, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.

Χθες, η κ. Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό επισκέφθηκε το νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» και διαπιστώθηκε είναι θετική στον κορονοϊό.

Η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της.

Ακόμη, θετικός στο COVID-19 ανιχνεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, αλλά και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση. Τέλος, θετικοί στον COVID-19 βρέθηκαν και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός, ο οποίος όμως, είναι μικρός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Έκτακτη σύγκληση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων - Προς ολικό lockdown η Αττική