ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καταδίωξη στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη στον 18χρονο - Είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει

Καταδίωξη στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη στον 18χρονο - Είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια και οπλοφορία - στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού δύο μαχαίρια και ένα γκλοπ - προχώρησε η εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του νεαρού που προκάλεσε το τροχαίο στην Λιοσίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Ο νεαρός που έκλεψε το αυτοκίνητο είναι 18 ετών και εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων στα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο 18χρονος εργαζόταν στο πλυντήριο χθες Πέμπτη, το πρωί, όταν κάποια στιγμή ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, μάρκας BMW, άφησε το όχημά του για πλύσιμο και έφυγε (με σκοπό να γυρίσει αργότερα και να το παραλάβει πλυμένο).

Όταν επέστρεψε πίσω μετά από περίπου 1,5-2 ώρες για να παραλάβει το αυτοκίνητο, διαπίστωσε ότι το όχημά του έχει εξαφανιστεί. Τότε, άρχισε να ψάχνει αγχωμένος τι έχει συμβεί. Ο λόγος που το αυτοκίνητό του έλειπε ήταν ότι ο 18χρονος εργαζόμενος αντί για να το πλύνει στο πλυντήριο, το είχε πάρει για «βόλτα».

Ο ιδιοκτήτης είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο gps και έτσι έβλεπε «live» στο κινητό του τηλέφωνο που βρίσκεται το όχημα. Στη συνέχεια, έδωσε στην Αστυνομία το στίγμα του αυτοκινήτου, που εντοπίστηκε από περιπολικό στην οδό Λιοσίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr: 9.000 κρούσματα μέχρι το Μάιο - Έρχεται «τσουνάμι»