ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η δίκη για τα ροζ βίντεο που δημοσίευσε – Ξεσπά ο ξάδερφός του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η δίκη για τα ροζ βίντεο που δημοσίευσε – Ξεσπά ο ξάδερφός του
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει σήμερα (9/2) στη Θεσσαλονίκη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στη δίκη που αφορά την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση ,με σκοπό βλάβης αλλού».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου επρόκειτο αρχικά να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία έχει αλλάξει, η υπόθεσή του δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου να δικαστεί ως κακούργημα.

Εντωμεταξύ στο STAR μίλησε η πρώτη κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η οποία δήλωσε αγχωμένη για την έναρξη της δίκης κυρίως λόγω της παρουσίας δημοσιογράφων καθώς δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

«Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο, παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, στην ουσία από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση και πήρε αναβολή. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απ' έξω και είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ, καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό», σημείωσε αρχικά η 30χρονη.

Η ίδια δήλωσε ότι προσπαθεί να είναι αισιόδοξη τονίζοντας πως «προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, γιατί θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που δεν γνωρίζουν για αυτή την υπόθεση. Επίσης, δεν θα ήθελα να στιγματιστώ, γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ και το έχω καταφέρει, αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μη με τραβήξουν πλάνα και να μη με κυνηγούν, καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι».

Η κοπέλα εξέφρασε, επίσης, την απορία της για το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε πλημμέλημα και όχι κακούργημα η υπόθεσή της λέγοντας ότι «φυσικά και με πείραξε και δεν κατανοώ γιατί κινήθηκε η όλη διαδικασία σαν πλημμέλημα, καθώς μιλάμε για ένα πάρα πολύ σοβαρό αδίκημα».

«Μάζεψα πάρα πολλά στοιχεία από την πρώτη στιγμή, για να έχω όλα τα ντοκουμέντα. Ήταν πάρα πολύ επώδυνη διαδικασία που έκανα από το 2019», συμπλήρωσε η κοπέλα που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αποκαλύπτοντας ότι ο παρουσιαστής «παλιότερα είχε προσπαθήσει να με προσεγγίσει για να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά δεν ήταν κάτι που το ένιωθε στα αλήθεια, όπως αποδείχθηκε κιόλας. Ακόμα και τώρα δεν έχει μετανιώσει, έχει μια απάθεια εξοργιστική».

«Περιμένω τη δικαίωση σε όποιον βαθμό μπορεί να έρθει, αν και σε προσωπικό επίπεδο τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί αυτό που συνέβη σε εμένα δεν αλλάζει. Επηρεάζει τη ζωή μου μελλοντικά, γι' αυτό δεν ξέρω αν θα έρθει ολοκληρωτικά η δικαίωση» κατέληξε η 30χρονη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξέσπασε ο ξάδερφός του

Λίγες ώρες νωρίτερα, εντωμεταξύ ο ξάδερφος και συνονόματος του παρουσιαστή εμφανίστηκε οργισμένος για όσα μεταδίδονται σχετικά με την αντίδραση της οικογένειας και των συγγενών του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

««Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει» είπε χαρακτηριστικά στον Alpha.

Από τα βέλη του, μάλιστα, δεν γλίτωσαν και πρώην συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου τους οποίους χαρακτήρισε «υποκριτές». «Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα (...) Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή 200.000 ευρώ καταθέτει πρώην σύντροφός του