ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση ντράμερ: Νέες κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του για 5 κορίτσια

Υπόθεση ντράμερ: Νέες κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του για 5 κορίτσια

«Καρπούς» απέδωσε η έρευνα των εισαγγελικών αρχών σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, αφού ασκήθηκε σε βάρος του νέα κακουργηματική δίωξη για παρενόχληση σε ανήλικα κορίτσια.

Ειδικότερα, η εισαγγελία της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικής κακουργηματικής δίωξης σε βάρος του 70χρονου για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του πρώην συνεργάτη του γνωστού συγκροτήματος αφορούν πέντε κοπέλες τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.
Στο μεταξύ, εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη για τις καταγγελίες σε βάρος δύο γυναικών, λόγω παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, τα οποία είχαν ως χρόνο τέλεσης τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005. Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή, για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας ο κατηγορούμενος θα κληθεί σε απολογία.

Ο 70χρονος κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το ένα κάμπινγκ ο κατηγορούμενος είχε διωχθεί καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

Η νέα άσκηση διώξεων σε βάρος του πρώην ντράμερ, ήρθε λίγες ημέρες πριν τη δίκη του σε δεύτερο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013. Υπενθυμίζεται, ότι σε πρώτο βαθμό ο μουσικός είχε καταδικασθεί για το αδίκημα αυτό σε 12 έτη κάθειρξη με αναστολή.