ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 36χρονου Γερμανού για παιδική πορνογραφία

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 36χρονου Γερμανού για παιδική πορνογραφία

Θεσσαλονίκη: Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό

Ποινή κάθειρξης 12 ετών και 3 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 36χρονο Γερμανό, ο οποίο παρίστανε τον αστυνομικό που δήθεν αναζητούσε παιδόφιλους ενώ στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε πέρσι τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικα και για πλαστογραφία. Η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι επέστρεψε στις φυλακές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 36χρονος, τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι παρίστανε τον αστυνομικό και ερωτηθείς για το συγκεκριμένο υλικό ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι είναι παράνομο στην χώρα μας.

Εξήγησε ότι βρέθηκε στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.