ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συνεργάτης Διώτη: Δεν είδα τι περιείχε το στικάκι

Συνεργάτης Διώτη: Δεν είδα τι περιείχε το στικάκι

Με την κατάθεση της δικηγόρου Γαλάτειας Μανέ που διετέλεσε ειδική συνεργάτης του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, συνεχίζεται η δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου.

Η μάρτυρας είναι το πρόσωπο που αντέγραψε το στικάκι που είχε δοθεί στον κ. Διώτη, όταν ήταν επικεφαλής στο ΣΔΟΕ σε ένα άλλο κατ΄ εντολή του, χωρίς να έχει κάποια άλλη εμπλοκή στην υπόθεση.

Πρόεδρος: Τί έγινε με το περίφημο usb;

Μάρτυρας: Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, ο κ. Διώτης μου ζήτησε, αν μπορώ να αντιγράψω ένα usb σε ένα άλλο. Πράγματι πήρα ένα καινούργιο στικάκι και σε ένα υπολογιστή πάνω στο γραφείο του Ιωάννη Διώτη έκανα την αντιγραφή. Του έδωσα και τα δύο στικάκια.

Πρόεδρος: Σας είπε τότε ή αργότερα, τι περιείχε αυτό το usb;

Μάρτυρας: Ποτέ.

Πρόεδρος: Γιατί σας ζήτησε να κάνετε εσείς την αντιγραφή;

Μάρτυρας: Κατάλαβα ότι δεν γνώριζε ο ίδιος να κάνει την αντιγραφή.

Πρόεδρος: Είδατε τί περιείχε το στικάκι;

Μάρτυρας: Όχι δεν είδα. Δεν έχω καν εικόνα. Ούτε μου είπε ποτέ να καταστρέψω το πρώτο στικάκι. Έκτοτε δεν έχω καμία επαφή με τον κ. Διώτη.

Η κυρία Γαλάτεια Μανέ, ανέφερε στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις του Προέδρου Νίκου Πάσσου, ότι δεν είχε γίνει ποτέ, όσο έμεινε στο ΣΔΟΕ, κάποια συζήτηση για τη λεγομένη λίστα Λαγκάρντ.

Σχετικές ειδήσεις