Στην ανακρίτρια ο Βγενόπουλος για σκέλος της υπόθεσης της Λαϊκής Τράπεζας

Newsroom Newsroom

Στην ανακρίτρια ο Βγενόπουλος για σκέλος της υπόθεσης της Λαϊκής Τράπεζας

Την πόρτα της 10ης ειδικής ανακρίτριας πέρασε σήμερα, Τρίτη (21/06/2016) και κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής των κυπριακών αρχών.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος υπέβαλε έγγραφη ανωμοτί κατάθεση στη δικαστική λειτουργό και αποχώρησε αμέσως, ενώ κατά την έξοδό του, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, επανέλαβε ότι η υπόθεση έχει κριθεί ήδη από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας τόνισε: «Σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί σε μερίδα Τύπου κλήθηκα να δώσω μια κατάθεση, όχι για καμιά σοβαρή υπόθεση, αλλά για το περιεχόμενο ενημερωτικών δελτίων της Λαϊκής Τράπεζας - συνδυασμό στοιχείων σε ενημερωτικά στοιχεία - του 2009 και του 2010. Η υπόθεση αυτή έχει ήδη κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και υπάρχει δεδικασμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για μια ακόμα φορά "άνθρακες ο θησαυρός". Έχουμε ζητήσει υποθέσεις που είναι αρμοδιότητας της ελληνικής Δικαιοσύνης, να κριθούν εδώ. Μας φαίνεται πολύ περίεργο ότι η Κύπρος θέλει να κάνει τις δικές της διαδικασίες αλλά συμπτωματικά πληροφορήθηκα ότι η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί στην Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved