ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κορονοϊός: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Κορονοϊός: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Κορονοϊός: Στον Ευαγγελισμό για πέμπτη ημέρα νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με κορονοϊό - Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με την κατάστασή του να είναι απόλυτα ελεγχόμενη.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, για 5η συνεχή ημέρα, παραμένει σταθερή.

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Μετά από 12 ημέρες νοσηλείας ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, θα λάβει σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος μετά το εξιτήριό του, θα παραμείνει σε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, θα λάβει σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο, μετά από νοσηλεία δώδεκα ημερών.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος μετά το εξιτήριό του, θα παραμείνεισε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας είχε εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού στις 12 Νοεμβρίου λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Βόμβα» Γεωργιάδη για την εστίαση - «Δύσκολο να ανοίξει τα Χριστούγεννα»