ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ - Πότε λήγει η προθεσμία

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Με 24 άτομα θα ενισχυθεί η υπηρεσία της  ΔΕΗ στο Λαύριο, Κερατέα - Δείτε αναλυτικά τις θέσεις

Ο Οργανισμός ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου, που εδρεύει στο Νομό Αττικής.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Κατ' εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους έως και 25 Απριλίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ Α.Ε και να την υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικά ταχυδρομείο στις εξουσιοδοτημένες Υπαλλήλους του ΑΗΣ Κερατέας- Λαυρίου:

ΣΑΡΑΚΗ Βαρβάρα: b.saraki@dei.com.gr ΝΙΝΟΥ Μαρία: m.ninou@dei.com.gr
και κατ' εξαίρεση, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δ.Ε.Η. Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ/ ΚΛΑΔΟΣ ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΛΑΥΡΙΟΥ, Τ.Κ. 19500 υπόψη κας Σαράκη Βαρβάρας ή Νίνου Μαρίας (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22920 - 64132 & 22920 - 64256.

Σημειώνεται ότι η ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή αποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή για λόγους αναγόμενους στην προστασία της δημόσιας υγείας και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός υποψηφίων σε ταχυδρομεία, λαμβανομένων υπόψη και των σχετικών μέτρων περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος και στην κατ' εξαίρεση ταχυδρομική συστημένη αποστολή, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Τόσο το ηλεκτρονικό μήνυμα όσο και ο φάκελος αποστολής μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτονται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σε περίπτωση αδυναμίας της αναζήτησης των απαιτούμενων σύμφωνα με την Ανακοίνωση δικαιολογητικών, είτε ηλεκτρονικά, είτε με άλλο τρόπο, ο υποψήφιος προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής, δύναται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, στην οποία θα δηλώνει ότι υφίσταται αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών, με συγκεκριμένη αναφορά στα δικαιολογητικά τα οποία δεν δύναται να προσκομίσει, και ότι εφόσον προκύψει προσληπτέος θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων λόγω του COVID-19.

Εξαίρεση αποτελεί η επαγγελματική άδεια και ο βασικός τίτλος σπουδών τα οποία εφόσον ζητούνται ως απαιτούμενα στην ανακοίνωση πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν από τον υποψήφιο προκειμένου να προσληφθεί. Η ως άνω αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης εμπροθέσμως των απαιτούμενων δικαιολογητικών σε καμία περίπτωση δεν αίρει ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, πιστοποιητικά και ιδιότητες θα πρέπει να είναι σε ισχύ και συμβατά με τους όρους της σχετικής Ανακοίνωσης και της κείμενης νομοθεσίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο διαδικτυακό τόπο της Δ.Ε.Η Α.Ε. (www.dei.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Απασχόληση ^ Θέσεις Εργασίας -Έκτακτο προσωπικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.