ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης - Δείτε ειδικότητες

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)

ΑΣΕΠ: Με 14άτομα ενισχύεται το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης

Το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης που εδρεύει στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών αναγκών του μουσείου.

Πρόκειται για:

12 ΔΕ Φύλαξης
2 ΥΕ Βοηθητικού προσωπικού Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ssakareli@culture.gr ).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της
παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, και στον χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος των Δήμων Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Βόρειας Κέρκυρας & Νότιας Κέρκυρας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και 23.04.2021 ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ssakareli@culture.gr).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.