ΕΡΓΑΣΙΑ

Μόνιμες προσλήψεις στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Μόνιμες προσλήψεις στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη διαγωνισμών για την πρόσληψη μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Διαγωνισμούς για την πλήρωση έξι (6) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ως εξής:

  • Α. Μία (1) Θέση 2ης Κατηγορίας (Εξάρχοντες)
  • Β. Δύο (2) θέσεις 3ης Κατηγορίας (Κορυφαίοι Α΄) ως εξής:
  • α. Μία (1) θέση στα Βιολοντσέλα
  • β. Μία (1) θέση στους Ευθυαύλους (κλαρινέτα)
  • Γ. Μία (1) θέση 4ης Κατηγορίας (Κορυφαίοι Β΄) στη δεύτερη έως τέταρτη (2-4) σάλπιγγα (τρομπέτα) με υποχρέωση στην πρώτη σάλπιγγα (τρομπέτα)
  • Δ. Δύο ( 2 ) θέσεις 5ης Κατηγορίας (Μουσικοί) ως εξής:
  • α. Μία θέση στον δεύτερο έως τέταρτο (2-4) ευθύαυλο (κλαρινέτο)
  • β. Μία θέση στη δεύτερη και τέταρτη (2-4) ολκωτή σάλπιγγα ( τρομπόνι)

Η εξέταση των υποψηφίων γίνεται ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, χωρίς την παρουσία ακροατηρίου. Επιτρέπεται μόνον η παρουσία μουσικών της Ορχήστρας που ανήκουν στην οικογένεια του εξεταζομένου οργάνου.

Οι πίνακες επιτυχίας των θέσεων που προκηρύσσονται θα περιλαμβάνουν αριθμό επιτυχόντων ίσο με τον αριθμό των θέσεων που προκηρύσσονται και θα τοιχοκολληθούν στα Γραφεία και στο χώρο ανακοινώσεων της Ορχήστρας, με την παρουσία δύο (2) υπαλλήλων και θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό, το οποίο εν συνεχεία θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΥΠΠΟΑ.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν να υποβάλουν όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν με έγγραφο από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο χώρος που θα γίνουν οι διαγωνισμοί και κάθε σχετικό με αυτό θέμα θα καθοριστεί με αποφάσεις και ανακοινώσεις της Εξεταστικής Επιτροπής που θα τοιχοκολληθούν στα γραφεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Η απόφαση - προκήρυξη αυτή θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (www.culture.gr) στο πεδίο Ενημέρωση - Επιλογή Προσωπικού - Προκηρύξεις, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (www.koa.gr) καθώς και στο πρόγραμμα «Διαύγεια» (www.et.diavgeia.gov.gr) και περίληψη της προκήρυξης αυτής σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες της Αθήνας.