ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο Δήμο Έδεσσας: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις

Προσλήψεις 34 ατόμων στο Δήμο Έδεσσας
Θέσεις εργασίας υδρονομέων άρδευσης

ΑΣΕΠ: Ο Δήμαρχος Έδεσσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 34 υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2022.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη στην παρούσα ΑΙΤΗΣΗ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά, ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimitriadoul@edessa.gr

Το εμπρόθεσμο των ηλεκτρονικών αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε ημέρες (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Έδεσσας, του πρώην δημοτικού καταστήματος Βεγορίτιδας και συγκεκριμένα από 12/5/2022 έως και 16/5/2022 και ώρα 15.00.