ΕΡΓΑΣΙΑ

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Πρεμιέρα αύριο (1/7) - Πού θα εφαρμοστεί πρώτα

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Πρεμιέρα αύριο (1/7) - Πού θα εφαρμοστεί πρώτα
Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές με λειτουργικό σύστημα android και iOS

Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασία κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου σε όλες τις τράπεζες και τα σουπερμάρκετ που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζομένους.

Συγκεκριμένα:

  • Την Δευτέρα 27 Ιουνίου ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή CardScanner app που συνδέεται στο παραγωγικό ΠΣ Εργάνη. Πρόκειται για την εφαρμογή που έχει διατεθεί στις επιχειρήσεις, η οποία «διαβάζει» την Ψηφιακή Κάρτα του εργαζόμενου κατά την είσοδο και την αποχώρηση από την εργασία, κατά παρόμοιο τρόπο με τη διαδικασία που ακολουθείτο για το «σκανάρισμα» των πιστοποιητικών εμβολιασμού.
  • Χθες Τρίτη 28 Ιουνίου δόθηκε η δυνατότητα για δοκιμαστική χρήση της Ψηφιακής Κάρτας και ήδη πολλές επιχειρήσεις της πρώτης φάσης εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας (τράπεζες και σούπερ μάρκετ) "έτρεξαν" με επιτυχία δοκιμές. Σημειώνεται ότι η δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης δόθηκε τόσο σε επιχειρήσεις που διέθεταν ήδη σύστημα ωρομέτρησης το οποίο διασυνδέθηκε με το ΠΣ Εργάνη, στις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν σύστημα ωρομέτρησης, οι οποίες αξιοποιούν την εφαρμογή CardScanner.

Σημειώνεται επίσης ότι μέχρι χθες είχαν “κατεβάσει” στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή myErgani app (στην οποία περιλαμβάνεται ως επέκταση η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας) 40.368 εργαζόμενοι, δηλαδή περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων που απασχολούνται σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές με λειτουργικό σύστημα android και iOS.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ - Ποιες περιοχές αφορά

Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας

Επίδομα άδειας: Πόσες ημέρες δικαιούνται οι εργαζόμενοι - Όσα πρέπει να ξέρετε