ΕΡΓΑΣΙΑ

Oι προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους που «άνοιξαν» σήμερα (3/11)

Oι προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους που «άνοιξαν» σήμερα (3/11)

Αρκετές είναι οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους, την ΔΕΗ και γενικά στο δημόσιο που έχουν δημοσιευτεί σήμερα και οι αιτήσεις είτε έχουν ξεκινήσει είτε θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. 

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

41 προσλήψεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση για ττη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά σαράντα ένα (41) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενα την εκτέλεση των έργων: «Διδασκαλία Μουσικών Οργάνων και Μαθημάτων Χορού» συνολικής διάρκειας έως εννέα (9) μήνες.

Δείτε την προκήρυξη

Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας για το σχολικό έτος 2016-2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης , συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων.

Δείτε την προκήρυξη

Θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεσολογγίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Πνευματικό -Κοινωνικό - Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου», που εδρεύει στο Μεσολόγγι.

Δείτε την προκήρυξη

22 θέσεις εργασίας στην Χαλκίδα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Ν.Π.Δ.Δ., που εδρεύει στην Χαλκίδα.

Δείτε την προκήρυξη

8 προσλήψεις γυμναστών στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη οκτώ (08) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017.

Δείτε την προκήρυξη

Πρόσληψη 100 ανέργων στις δομές αστέγων και τα κέντρα κοινότητας Δυτικής Ελλάδος

Στο νέο ΕΣΠΑ εντάσσονται τρεις δομές αστέγων και επτά δομές παροχής βασικών αγαθών, που λειτουργούν στην Δυτική Ελλάδα, συνολικού κόστους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ.

15 προσλήψεις στο Δήμο Λαρισαίων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος στο Δήμο Λαρισαίων, που εδρεύει στη Λάρισα.

Δείτε την προκήρυξη

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηράκλειας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηράκλειας (Κ.Ε.Δ.Η.), που εδρεύει στο Δήμο Ηράκλειας Ν. Σερρών.

Δείτε την προκήρυξη

Θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, σε δομές της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» του Δήμου Βόλου, που εδρεύει στο Βόλο του Νομού Μαγνησίας.

Προσλήψεις με 8μηνα στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας.

Δείτε την προκήρυξη

151 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αθηναίων

Με 3 προκηρύξεις του ο Δήμος Αθηναίων κάνει γνωστό οτι θα προσλάβει 151 άτομα.