ΕΘΝΙΚΑ

Ο Θεοδωρικάκος απαντά στον Σοϊλού: «Τρομοκρατία και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες»

Ο Θεοδωρικάκος απαντά στον Σοϊλού: «Τρομοκρατία και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε στον παραλογισμό του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, περί οργάνωσης τρομοκρατικού χτυπήματος στη γείτονα, από τους Κούρδους του Λαυρίου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος απαντά στον Σοϊλού για τα περί «τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λαύριο».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισημαίνει ότι η Ελλάδα με την τρομοκρατία είναι έννοιες ασύμβατες κι αυτο αποδείχτηκε με την πρόσφατη σύλληψη παράνομων μεταναστών που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα.

Στις ακραίες πολιτικές θεωρίες του επανήλθε νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών ΣουλεΪμάν Σοϊλού, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξη ισχυρίστηκε πως το βράδυ των τουρκικών εκλογών είχε δοθεί εντολή «από το Λαύριο» να πραγματοποιηθεί τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία.

«Θέλω να πω κάτι ξεκάθαρα. Οι δικές μας υπηρεσιών πληροφοριών ξέρουν πως δόθηκε εντολή από το Λαύριο να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, να υπάρξει κινητοποίηση και να δραστηριοποιηθούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις εντός της Τουρκίας» είπε, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

«Μας λένε από την Ελλάδα από τον καταυλισμό του Λαυρίου, δόθηκε εντολή προς τις τρομοκρατικές οργανώσεις σχετικά με τις εκλογές της Τουρκίας. Ναι, δόθηκε εντολή από το Λαύριο. Σε ό,τι λέμε αυτό υποστηρίζουμε. Ναι, η εντολή δόθηκε για τη νύχτα των εκλογών έτσι ώστε να υπάρχει αναστάτωση.

Όμως εκείνο το βράδυ δόθηκε τέτοιο μήνυμα από αυτούς που πήγαν στις κάλπες και από αυτούς που δεν πήγαν, έτσι ώστε οι εκλογές μετατράπηκαν σε γιορτή της δημοκρατίας».

Το Newsbomb.gr είχε πραγματοποιήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για τον καταυλισμό των Κούρδων στο Λαύριο, το οποίο φυσικά αποκαθηλώνει τις έωλες, προπαγανδιστικές, τουρκικές αιτιάσεις:

Σχετικές ειδήσεις