ΕΘΝΙΚΑ

Στεφανής: «Οι νέες προκλήσεις απαιτούν καινοτόμες αντιδράσεις»

Στεφανής: «Οι νέες προκλήσεις απαιτούν καινοτόμες αντιδράσεις»
IN–TIME.

Ο Υπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, σκιαγράφησε το στίγμα των ενόπλων δυνάμεων, σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, παρευρέθηκε στη χθεσινή (21/06) εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού με τίτλο: «Ο Κόσμος Αλλάζει» και απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο κ. Στεφανής σκιαγράφησε το στίγμα των ενόπλων δυνάμεων σε έναν κόσμο που αλλάζει, με αιχμή την ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος, την πρόσκτηση σύγχρονων συστημάτων, τη συντήρηση των παλαιοτέρων, αλλά και τη μέριμνα προς το προσωπικό. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Κούκης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Υπουργός τη χαρακτήρισε ως «εξαιρετική, με εξαιρετικούς ομιλητές, όπου συζητήθηκε το επίκαιρο θέμα των αλλαγών που πραγματοποιούνται και πώς αυτές επηρεάζουν και διαμορφώνουν την ελληνική πραγματικότητα». «Οι νέες προκλήσεις –που αντιμετωπίζει η πατρίδα– απαιτούν καινοτόμες αντιδράσεις, οι οποίες, όμως, ενώ διακρίνονται από ευελιξία και αποτελεσματικότητα, διατηρούν τις κόκκινες γραμμές σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση και προστασία των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων», επεσήμανε.

Σχετικές ειδήσεις