ΕΘΝΙΚΑ

Φρέντι Μπελέρης: 10λεπτη ήταν τελικά η 6ωρη άδεια - Επιστρέφει στις φυλακές

Φρέντι Μπελέρης: 10λεπτη ήταν τελικά η 6ωρη άδεια - Επιστρέφει στις φυλακές
/top-channel.tv/

Φρέντι Μπελέρης: Πήρε άδεια μερικών ωρών για να βρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του αλλά δεν του επέτρεψαν να εισέλθει στον ναό για την εξόδιο ακολουθία 

Με την συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έφτασε στον χώρο του νεκροταφείου που κηδεύτηκε η γιαγιά του ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας το μεσημέρι της Κυριακής, Φρέντι Μπελέρης.

Στο σημείο είχε μαζευτεί πλήθος από τον ευρύτερο χώρο της Χειμάρρας, για να συλλυπηθούν την οικογένεια αλλά και για να δουν τον Φρέντι Μπελέρη μετά από 8 μήνες κράτησης.

Όπως ανέφερε το himara.gr, ο Φρέντι Μπελέρης παρέμεινε μέσα στην κλούβα έξω από την εκκλησία και του επέτρεψαν να κατέβει μόλις για 10 λεπτά σε συγκεκριμένο σημείο στον χώρο του νεκροταφείου.

Οι αλβανικές Αρχές έδωσαν άδεια μερικών ωρών για να βρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του αλλά δεν του επέτρεψαν να εισέλθει στον ναό για την εξόδιο ακολουθία. Η 6ωρη άδεια ωστόσο έγινε 10λεπτη...

Οι αστυνομικοί στην συνέχεια έβαλαν και πάλι τον Μπελέρη στην κλούβα και τον μετέφεραν πίσω στις φυλακές του Φίερι.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Χειμάρρας προπηλάκισαν τις αστυνομικές δυνάμεις που συνόδευαν τον Μπελέρη, καθώς του στέρησαν να επισκεφθεί το πατρικό του όπου διέμενε η γιαγιά του ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Σχετικές ειδήσεις